2777
2789
عنوان

به نظرتون دوستم منظور خاصی داره یا از سادگیشه

| مشاهده متن کامل بحث + 281 بازدید | 18 پست
این کجاش دوسته آخه.. همش میخواد بیارتت پایین..خودش رو بالا نشون بده..از اون بچه ها بوده که همیشه الک ...

اره اینو میگه هیچی نخوندم ولی نمره آوردم 

حتی برای آزمون ارشد که داد میگفت من هیچی نخوندم فلان رتبه رو آوردم ولی به خاطر سهمیه نداشتم رد شدم 😑

الان که به هر حال فاصله گرفتم دیر به دیر بهش زنگ میزنم همینجوری کم کم محوش می کنم آرامش روانی خودم و ...

سعی کن از محل کارت چند تا عکس بفرستی براش هی تعریف کن نشون بده که راضی خوشحالی ، دقش بده 

بزار آدم شه 

خدایا اگه من گناهی میکنم از من ناراحت نشو ، شاید حکمتی توشه🙂

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اینجوری که دیگه میشم مثل خودش 😄

با هر کی مثل خودش 

اونقد بی زبون بودی که داری این حرفارو میشنوی اگه همون اول میزدی دهنش دیگه نمیگفت

باور نمیکنی من یه دوست صمیمی داشتم ینی بند به بند به هم وصل بودیم خیلی صمیمیییی، دوست دوران مدرسم بود تا دانشگاه با هم بودیم فک کن مثلا یه پسری میدیدیم میگفتم وای چه خوشگله سریع برمیگشت میگفت اون تو رو نمیگیره اون خیلی خوشگله🤣🤣 انگار من میگفتم بیاد منو بگیره میخوامش، هی بهم میرسوند که کسی تورو نمیگیره😁

یبار مامانش گفته بود دوستتم خیلی خوشگله ها اومده بود میگفت وای مامانم میگه خوشگلی تو کجات خوشگله خواهرات خوشگلترن منه احمقم میگفتم آره آره که تموم کنه کلا قصدش این بود اعتمادبنفسمو بیاره پایین، حالا قیافه خودشو میدیدی😆 یبار یه پسره بهش متلک انداخت گفت اگه تو پیشونیت یه خال داشتی شبیه چیز من میشدی🤣🤣 *بخشیییید*😶‍🌫️

قربون خدا برم اونم با دوستم همنظر بود ازدواج کردم ولی دارم جدا میشم😊

خدایا اگه من گناهی میکنم از من ناراحت نشو ، شاید حکمتی توشه🙂