2777
2789
عنوان

ولی من ته ته دلم هنوزم دوسش دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 3902 بازدید | 80 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حیف موهات.چربشون میکردی.آروم.آروم شونه میکردی باز میشدن💔

چقد دلت خوبه.حیف که همسرت قدر نمیدونه.....

من کوچکترین حرف دل خوری از کسی بشنوم از چشمم می افته.....

ولی ب نظر من فعلا آشتی نکن ببین شاید اخلاقای بدشو کنار گذاشت.

خدایا شکرت💐🙏

جواهر جان روحیه ات رو تقویت کن بازی های فکری با بچه ات انجام بده چون الان تو سن طلاییه سیناپسای جدید تا ۶سالگی به وجود میان بعدازاون دیگه سیناپس تشکیل نمیشه.فیلم های طنزنگاه کنید با دخترت باهم من سریال اجل معلق رو پیشنهادمیدم.

جواهر خواهش میکنم نکن ....

این یه بار فرصت داری خودتو راحت کنی  وگرنه دوباره این سیکل معیوب هزار بار تکرار میشه و دوباره تو همین نقطه وایمیسی منتها اون موقع چهل و خورده ای سالت شده و ترس ها و ناامنی هات بیشتر ..

وقتی یه آدم سر قولش دستشو میسوزونه اما دوباره همون بلاهارو سر زنش میاره یعنی دیگه نمیشه .. دیگه درست نمیشه

وقتی به هزار مدل قول و قرار میده اما بازم تو دعوا میخواد خفت کنه یعنی تو مطلقا هیچ امنیت جانی پیشش نداری 

مهم تر از اون امنیت روانی نداری ، زندگی با این آدم یعنی افسردگی و اظطراب ، یعنی نابود شدن عزت نفست 

یادت نره فرق آدم سالم و بیمار تو حالت نرمال و عادیشون نیست ، تو عصبانیت و خشمه 

خواهش میکنم با دو تا محبت و توجه یادت نره چه آسیب هایی بهت زده و حتی هیچ تضمینی بابت تکرار نشدن وجود نداره 

به سرم زد ابروهام و مژه هام تیغ بزنم ک بی روح بی روح شم دلم نیومدفکر نکنم حل بشه

ننننهههههههههه تروخدا نکنی این کارو

جواهر تو الان باید به خودت برسی بیشتر از همیشه شاد باشی ،مگ نمیگفدی دوست دارم دست از سرم بر داره ،خب الان ک کاریت نداره چرا لذت نمیبری دختر؟

شاد باش بزار بدونه اینجوری شادتری.....

جواهر جان خیلی دلم میخواد عکس تو و شوهرتو ببینم اگر مشکلی نداره میشه نشونم بدی؟اگه دوست نداری هم ک هچ😍