2777
2789
عنوان

بچه ها سیم تلفنو کشید😞

| مشاهده متن کامل بحث + 11441 بازدید | 493 پست

نمیدونم چرا نمیتونم بپذیرم شما ۳۰ سالتون باشه 

برای همه آرزوی آرامش دارم  ....در قضاوت کردن احتیاط کنیدزمین به طرز عجیبی گرده تجربش میکنی خودت نه عزیزت دیدم که میگم .............من وفادارترین آدما رو دیدم که خیانت کردن.باهوش‌ترین آدما رو دیدم که فریب خوردن.صادق‌ترین آدما رو دیدم که دروغ گفتن. مهربون‌ترین آدما رو دیدم که دل شکستن. قوی‌ترین آدما رو دیدم که کم آوردن.بالغ‌ترین آدما رو دیدم که بچگانه رفتار کردن.و از همه‌ی این‌ها متوجه شدم هیچ بد و خوب مطلقی وجود نداره، همه ممکنه اشتباه کنن و هیچ چیز از هیچ کس بعید
مدرکت چیه تحصیلاتت چیه؟برو تو فنی حرفه ای شهرتون دوره حسابداری ببینالان اکثر شرکت ها عمده فروشی ها ح ...

خیییلی درست میگی درسته اما حالا پورشه و خونه هزار متری نداره ولی خب میدونی تو دهنی میزنم به همه که این همه سال به من تیکه انداختن و خانواده منو آدم حساب نکردن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیییلی درست میگی درسته اما حالا پورشه و خونه هزار متری نداره ولی خب میدونی تو دهنی میزنم به همه که ا ...

در صورتی میتونی این کارو کنی که خودت پیشرفت کنی وسلام!

تو زندگی فقط به دستاورد خودت مطمئن باش

میدانم عزیزِ من...!همه‌مان خسته و ویرانیم...اما ناگزیریم به ادامه ، ناگزیریم به جنگیدن برای چیزی که هیچوقت سهم‌‌مان نبوده...خدا را چه دیدی؟!شاید آمین شد ، شاید رسیدیم ، شاید چشیدیم طعم هر آنچه که آرزویش را در سر پروراندیم

قصد ندارم توهین کنم اما پولدار و خوشگل و خوشتیپ و تحصیل کرده.

یه تحصیل کرده رو میگیره

یه خوشتیب و خوشگل رو میگیره 

با حداقلی یه اوضاع مالی مثل خودش. 

مدرک تحصیلی خودت چیه خب

My world is empty of people and that's why it's beautiful.

پولدارن خوش تیپ تحصیلکرده من بیکارم تو خونه

قصد نداری یه کم موقعیت خودت و ارتقا بدی؟؟؟؟؟ خانواده ای که این ویژگیهارو دارن، میرن سراغ کیس هایی که یه کار مفید تو زندگیشون کرده باشن‌، نه دختری که بیکار نشسته تو خونه

برای خانه کوچک همسایه ات، چراغ آرزو کن💡بی شک حوالی خانه ات روشنتر خواهد شد🌟