2777
2789
عنوان

بچه ها سیم تلفنو کشید😞

| مشاهده متن کامل بحث + 12340 بازدید | 493 پست
جون بابا. کجا زندگی می کنی سلطان

😐 منظورم اینه که فقط پسر عموش رو نچسبه

در ضمن به شما ربط داره من کجا زندگی می کنم😐

یک پری کوچولو با روح گل ارکیده💛                            دختر چشم آبی ابرو مشکی که دل میده به بازیگر چینی💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖تو محله مون نداشتیم اون بازیگر چینی رو متاسفانه       💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞من یک دختر فانتزی هستم که درون رویا های شرقی 💝💝💝 اما در حال حاضر فقط یک ۸۹ هستم که تیزهوشان میره و شاگرد اوله💝💝💝

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

والا اینجا نریخته وکیل شدن انقد سخته انقد درس خونننننننده

خب چرا از تکنیک های مجذوب کردن استفاده نمی کنی؟

شاید جواب بده 

یک پری کوچولو با روح گل ارکیده💛                            دختر چشم آبی ابرو مشکی که دل میده به بازیگر چینی💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖تو محله مون نداشتیم اون بازیگر چینی رو متاسفانه       💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞من یک دختر فانتزی هستم که درون رویا های شرقی 💝💝💝 اما در حال حاضر فقط یک ۸۹ هستم که تیزهوشان میره و شاگرد اوله💝💝💝

عزیزم میدونی میگن هرچی سنگه مال پای لنگه ما تو فامیل زیاد به چشم نمیومدیم بعد اینا خیلی تو چشمن من م ...

الان ساده پوشی و آرایش نکردن و قانع بودن ملاک نیست پسرای الان ملاک های دیگه ای دارن مثلا یه خانم شاغل یه خانم با اعتماد بنفس که حتی ارایشم میکنه ولی اعتماد بنفس داره میخواد خودش از زیباییش لذت ببره نه اینکه مردا رو جذب کنه یه خانم با مهارت با استعداد یه کار هنری بلد باشه تو احتماع باشه منکه این طور فکر میکنم

آفرین به شما عزیزم آفرین خیلی ممنونم 💐💐💐💚🥰

فقط در مورد مهریه سوال نکن فکر میکنه آدم پولکی هستی و نگو یه مشکل برای دوستم پیش اومده اونوقت میگه شمارمو بده به دوستت تا با من تماس بگیره. 

رفتم گواهینامه گرفتم تازه میرفتم کارم

خب گواهینامه گرفتن قطعا هنرحساب نیس

من منظورم کلاسای هنریه که بتونی ازش کسب درامد کنی عزیزم

خدایا ❤️  رحم کن به حال قلبی که، غیر از تو کسی از حال آن خبر ندارد.