2777
2789

هفته ۳۰ هستم دور شکمac بچم ۶ هفته عقبه دور ران fl ۳هفته و وزنش ۹۰۰ گرمه صدک ۲ هستش کسایی که تجربه داشتن میان نظر بدن دارم دیوونه میشم 😭

پسر من ایو جی ار بود از 32 هفته که دکترم گفت رفتم پریناتولوژیست هی میرفتم هفته ای دو بار چک میکرد تا 36 هفته 36 هفته و 6 روز با نظر دکترم سزارین شدم الانم پسرم 5 سالشه

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم دخترم iugr بود هفته ۲۸متوجه شدم و‌دکترم‌فرستاد‌پیش پرناتال اویل هفته ای یه بار میرفتم واسه سونو و nst بعد شد هفته ای دوبار دوهفته ی اخرم یک روز درمیان اخرم‌۳۷هفته و سه روز سزارین شدم با وزن ۲۴۰۰بدنیا اومد ولی خداروشکر دستگاهم نرفتم الانم شش ماهشه 

من خیلی استرس کشیدم ولی اشتباه بود به خدا توکل کن همه چی اوکیه مطمئن باش فقط یه کم ریز بدنیا میاد همین 

خدا سلامتش کنه بعد به دنیا اومدن خوب رشد کرد پسرتون ؟

خداروشکر اره

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲