2777
2789
عنوان

سوال درباره قلیون و بارداری میشه بیاید

| مشاهده متن کامل بحث + 112 بازدید | 21 پست
ضرر داره ولی فکر نکنم جلوی بارداری رو بگیره یکی از همسایه هامون سیگار میکشید حتی حامله هم شد باز میک ...

بله درسته صحیح و سالمه.ولی اون بچه بعدها مشکلات قلبی و ریوی و کلیوی پیدا میکنه.بیچاره اون بچه.

یه روز خوب میاد

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یعنی در طول نه ماه بارداری میکشید؟؟ منم قلیون میکشیدم ولی خب ماه اول فهمیدم دیگه گذاشتم کنار

بله متاسفانه چقدرم دعواش میکردیم گوش نمیداد میگفت واقعا نمیتونم بزار کنار ولی مثلا اگه قبل بارداریش روزی ۱۰نخ میکشید تو طول باردی ۵نخ یا کمتر

مثالههه ها دقیق نمیدونم چند نخ میکشید ولی خودش میگفت خیلی کمتر کرده سیگارشو

آواکادو سایت🥑                                                            

میگن حداقل ۳ماه قبل از اقدام به بارداری باید کلا گذاشت کنارخیلیا مراعات میکنن و خیلیا نه من ۶ماه قبل از اقدام سیگارم رو گذاشتم کنار سخته ولی میشه

زندگی ذره ی کاهیست که کوهش کردیم
بچش ۶سالشه الان

انشالله که سالم و سرحال باشه.ولی آدم از ۲۰ به بعد خودشو نشون میده.من اکثرا دیدم بچه هایی که درمعرض دود سیگارن یکم بزرگ میشن دچار بیماری قلبی و ریوی میشن.الان توفامیل هم داریم تو سن ۲۵ سالگی مشکلات قلبی و مدام دکتر و بیمارستانه.چون باباش سیگاری بوده

یه روز خوب میاد

انشالله که سالم و سرحال باشه.ولی آدم از ۲۰ به بعد خودشو نشون میده.من اکثرا دیدم بچه هایی که درمعرض د ...

انشالله زودتر بهبود پیدا کنه عزیزم

چی بگیم والله هرچی بگیم باز کار خودشونو میکنن

آواکادو سایت🥑