2777
2789
عنوان

دلم‌گرفته میاید راجب یه‌موضوعی حرف بزنم باهاتون

| مشاهده متن کامل بحث + 233 بازدید | 33 پست
خب اولا ی روز متوجە میشی دوستی و. ..ی بخش خیلی کوچیک زندگیتە و براش ناراحت نمیشی دیگەبعدم ببین با هم ...

خوب بودم با همشون  کلا همیشه مشکلی داشتن من انجام میدادم کمکشون میکردم هیچوقت بدی نکردم بهشون 

اره اعتماد به نفسم‌پایینه حس‌میکنم خودمینی‌چی باچجور ادمی حرف بزنم؟که مشکلمو بفهمه

ببین عزیزم تنهایی بده  اما باید شخصیتت برسی بشه 

مشکلات خانوادگی نداری؟ 

ممکنه ترس از دست دادن یا کمبود محبت و........داشته باشی البته که همه اینا حدس 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ببین عزیزم تنهایی بده اما باید شخصیتت برسی بشه مشکلات خانوادگی نداری؟ ممکنه ترس از دست دادن یا کمبو ...

ترس از دست دادن رو دارم و از تنهایی میترسم اینکه کسی مسخرم کنه اذیتم میکنه  و وقتی میبینم دونفر پچ پچ میکنن حس‌میکنم‌راجب‌منه یا میخندن حس‌میکنم راجب‌منه

میفهمم چی میگی

خیلی اذیتم‌میکنه که‌حرص میخورم‌که‌چرا با هینا دوست شدم چرا فلان شده چرا دوستی ندارم این حرفا:)براهمین تاپیک‌زدم و نمیدونم باید چیار کنم

ترس از دست دادن رو دارم و از تنهایی میترسم اینکه کسی مسخرم کنه اذیتم میکنه و وقتی میبینم دونفر پچ پ ...

باید قدم به قدم بری به سمت بهتر شدن خودت  تا بتونی بقیه رو بیاری تو زندگیت و نگه داری  و قدم اولش عزت نفس 

باید قدم به قدم بری به سمت بهتر شدن خودت تا بتونی بقیه رو بیاری تو زندگیت و نگه داری و قدم اولش عز ...

نمیدونم چجوری باید روی عزت نفسم‌کار‌کنم حس‌میکنم‌کار سختیه

مشکل اینه فک‌میکنم‌کسی بام دوست نباشه نمیتونم با تودم دوست باشم اصن این حرفا

چند سالته؟ 

تمام گرفتاری بشر از نقطه ای آغاز شد که نفهمید کیست و کجای عالم ایستاده 🪄🧚

۱۹

بت پیشنهاد میدم سخنرانی تکنولوژی فکر دکتر آزمندیان رو گوش بدی گوگل سرچ کن برات میاد برا من شاهکار کرد تو همین کار کن لطفا 

تمام گرفتاری بشر از نقطه ای آغاز شد که نفهمید کیست و کجای عالم ایستاده 🪄🧚

نمیدونم چجوری باید روی عزت نفسم‌کار‌کنم حس‌میکنم‌کار سختیه

راجبش کتاب و مقاله بخون موندن توی باتلاق و فرو رفتن داخلش آسونه اما اخرش مرگه  

تلاشت رو بکن هرچقدر کم باشه ارزش تو بیشتر از چهارتا آدم کم عقل  که بخوان تحقیرت کنن

راجبش کتاب و مقاله بخون موندن توی باتلاق و فرو رفتن داخلش آسونه اما اخرش مرگه تلاشت رو بکن هرچقدر ک ...

بعد این کتاب و مقاله رو که بخونیم باید بهش عمل‌کنیم  و بعدش نتجیه‌میگیریم درسته؟

شما‌کتابی سراغ ندارید