2777
2789
عنوان

واسه چندنفر یاسین خوندم گفتن ب حاجتشون رسیدن😍😭

| مشاهده متن کامل بحث + 457 بازدید | 98 پست

برای دختر من دعا کن مهرسا 

منم از ته دل از خدا میخام حاجت دلت بده

او را نه تنها دوست داشتم                                                      بلکه همه ذرات تنم                                                                او را میخاست  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از شر بیماری بد دور باشم سالم باشم وسواس فکریم خوب شه 

منم شما تو خوندن زیارت عاشورا یاد میکنم 

رابرت من این زندگیو دوست ندارم شبیه ... 💔🚬 اما افسوس تورو خواستن دیگه دیره دیگه دیره 💔به من نگو دوست دارم که باورم نمیشه💔 موند به قلبم حسرتش بدست بیارمت ولی عشق همینی هست که هست بخوام نخوام ندارمت این همه گذشت و باز تازه موند برام غمت ای کاش میشد برم عقب ای کاش ندیده بودمت

برا منم دعا کن باهام خوب بشه ممنونم

ان شاالله حاجت روا بشی

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

ای آنکه در قلبمی و کنارم نه ! تو پنهانی ترین دلتنگی منی؛! خدایـــا! ازت میخوام به دلش آرامش بدی، شاد باشه بخنده دوباره عاشق بشه و زنـدگـی کنه❤ ممنوعه ترینم همیشه دوستت دارم😘خدایـــــا شکرت بابت داشتنش❤ب دستانم قول دستانت را دادم❤😍

اسمم مهساست نزدیک دوساله درگیر مشکلی هستم 

به خاطرش گوشه نشین شدم 

مجبورم خودم و تو خونه حبس کنم 

مدتی از بچه هام و خانوادم هم جدا بودم 

تو یه کشور غریب با بدترین شرایط آواره بودم 

کاش دعای یه مومنی در حقم بگیره 

همه آرزوهام هدفام دود شد 

به تو حاصلی ندارد غَمِ روزگار گفتن،که شبی نَخُفته باشی به درازنای سالی،غَمِ حال دردمندان نه عجب گَرَت نباشد،که چنین نرفته باشد همه عمر بر تو حالی

به خدا بگو اگد محمد جواد پسر خوبیه بهم برگرده 

رابرت من این زندگیو دوست ندارم شبیه ... 💔🚬 اما افسوس تورو خواستن دیگه دیره دیگه دیره 💔به من نگو دوست دارم که باورم نمیشه💔 موند به قلبم حسرتش بدست بیارمت ولی عشق همینی هست که هست بخوام نخوام ندارمت این همه گذشت و باز تازه موند برام غمت ای کاش میشد برم عقب ای کاش ندیده بودمت

سلام عزیزم ،لطفابرای سلامتی تحصیل عاقبت بخیر ی وطول عمرپسرام و حسین و ابوالفضل التماس دعا دارم ممنون 

پسری دارم که ماهه  مطمئنم یه روزی آقاوکیل میشی و من بهت افتخار میکنم،میخوام بدونی مهمترین عشق زندگی مادری  دوستت دارم مرد مادر

سلام عزیزم

بخدا اشک چشام خشک شده 

شاید انقد گناهکارم که صدام نمی‌رسه...توروخدا برا من دعا کن خستم دعا کن فردا جوابمو بگیرم 

اسمم مبیناس، انتظار میکشم دعا کن انتظارم به پایان برسه