2777
2789
عنوان

شوهرم یه خانمه رو فالو کرده

| مشاهده متن کامل بحث + 661 بازدید | 57 پست
وآسه همیم نگرانمچون پیج خانمه خصوصی هست

وقتی حالش اوکیه دلیلش رو ازش بپرس

و بعدش آنفالو کن

کاربری اول دست برادرم بود الان دست منه یک عدد پشت کنکوری هستم برای استراحت روزی چند دیقه آخرای روز یا قبل خواب میام نی نی سایت و میرم پس اگه کامنتی گذاشتم ریپلایم خورد جوابی ندادم بدونین وقت نداشتم و احتمالا آفلاین شدم🤧 علاقه مند به رنگ سبز ، طبیعت و دوچرخه سواری🚵‍♀️ اسب دوست دارم، سگ، گربه و عروس هلندی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چون نمیخوام بش این حس رو بدم ک بهش بی اعتمادم

یعنی فکر می‌کنی رفتار های دیگه ای وجود نداشت که تا حالا متوجه بشه بهش اعتماد داری ؟ 

بخاطر همین یک سوال میخواد فکر کنه بهش اعتماد نداری ؟

کاربر آقا😊 من همون کرمی  هستم که بعد از گذروندن سختی ها ( مثل دانه از دل سیاهی خاک) از پیله تنگ و تاریک تبدیل به  پروانه ی آزاد شدم 🦋😍 سختی ها و بغض های هر آدمی ، دارایی و اعتبار اون آدمه ....Kindman

یعنی فکر می‌کنی رفتار های دیگه ای وجود نداشت که تا حالا متوجه بشه بهش اعتماد داری ؟ بخاطر همین یک سو ...

اخه هیچوقت توی گوشیم سرک نمی‌کشه

نمیخوام بینمون سر این چیزا سوتفاهم پیش بیاد

🎀حسین جان.. مرا هزار امید است و هر هزار تویی🎀

بگو یه اکانتی تو پیشنهاداتم بود خواستم ببینم کیه دیدم تو فالوش کردی،میشناسیش کیه؟منکه نشناختمش؟

بهترین راهکار👍👏

کاربری اول دست برادرم بود الان دست منه یک عدد پشت کنکوری هستم برای استراحت روزی چند دیقه آخرای روز یا قبل خواب میام نی نی سایت و میرم پس اگه کامنتی گذاشتم ریپلایم خورد جوابی ندادم بدونین وقت نداشتم و احتمالا آفلاین شدم🤧 علاقه مند به رنگ سبز ، طبیعت و دوچرخه سواری🚵‍♀️ اسب دوست دارم، سگ، گربه و عروس هلندی

شوهرم فرش فروشه، همکار خانمی نداره اصلا مساله اینه

اها خب پس حتما یه چیزی هست خداروشکر زود دیدی پیگیری کن ببین کیه تو نطفه خفه کن اگه زنی میخواد نزدیک شوهرت بشه جلوشو بگیر با پیج فیک زنه رو فالو کن ببین کیه 

بگو یه اکانتی تو پیشنهاداتم بود خواستم ببینم کیه دیدم تو فالوش کردی،میشناسیش کیه؟منکه نشناختمش؟

بهترین ایده تا الان 🥹🤎

اها خب پس حتما یه چیزی هست خداروشکر زود دیدی پیگیری کن ببین کیه تو نطفه خفه کن اگه زنی میخواد نزدیک ...

چ حس بد و مزخرفیه اه😭😭😭

اخه هیچوقت توی گوشیم سرک نمی‌کشهنمیخوام بینمون سر این چیزا سوتفاهم پیش بیاد

خو وقتی همسرت کسی رو فالو کنه به تو ام پیشنهاد میاد 

بگو این کیه پیشنهاد من اومده تو فالو داریوش 

فامیله من ندیدم 

کاربر آقا😊 من همون کرمی  هستم که بعد از گذروندن سختی ها ( مثل دانه از دل سیاهی خاک) از پیله تنگ و تاریک تبدیل به  پروانه ی آزاد شدم 🦋😍 سختی ها و بغض های هر آدمی ، دارایی و اعتبار اون آدمه ....Kindman