2777
2789
عنوان

دوستم شرایط زندگیش خیلی بده

130 بازدید | 12 پست

شوهرش معتاده. افتاده زندان شغلی نداره. اجاره نشینه. الان ی کار در منزل گرفته ماهی سه تومن واسش درمیادامشب میگفت از گردن درد نمیتونم سرمو بالابگیرم 😔. خیلی ناراحتم براش. کاریم از دستم برنمیاد نمیدونم چیکار کنم واسش. گفتم کار نکن خرج دکترو دوا میشه. میگ پس چیکار کنم 

اینم بگم با همسرش صحبت کرده ک می خواد طلاق بگیره. میگ چون همسرش گریه کرده والتماس مونده بهش فرصت بده یانه. یه دختر خوشگلم داره. خرج اونم هست طفلی 

دوستان شما چه پیشنهادی دارین واسه این خانم بنظرتون بهزیستی بهش کمک میکنه

دخترش چندسالشه؟

تو این وضعیت 3تومن خیلی کمه😥 تو دیوار شهرشون بگرده کار تو رستوران و کافه پیدا کنه من دیدم بعضی هاشون ساعت کاریش کمتر از 8ساعت هست یا مثلا تو مغازه فروشنده وایسه (دخترشم میتونه کنارش باشه) درباره بهزیستی هم اطلاعی ندارم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دخترش چندسالشه؟تو این وضعیت 3تومن خیلی کمه😥 تو دیوار شهرشون بگرده کار تو رستوران و کافه پیدا کنه من ...

مشکلش اینجاست ک دخترشو کسی نیست نگه داره. کافه ورستورانم باید تمام وقت کار کنه. دخترش ۸سالشه 

بخدا اینقدر ماهه ک نگو. من دلم نمیاد بگم طلاق بگیر ولی تنها راهش همینه

اره حتما میتونه کمک بگیره.بهزیستی برا همین چیزاست دیگه

بهمزیستی به افرادی که معلولیت جسمی و ذهنی داشته باشند کمک میکنه.

خدایا...من چیزی نمی‌بینم آینده پنهان است ولی آسوده‌ام،چون تو را می‌بینم و تو همه چیز را... 
مشکلش اینجاست ک دخترشو کسی نیست نگه داره. کافه ورستورانم باید تمام وقت کار کنه. دخترش ۸سالشه بخدا ای ...

عزیز دلم🥲

مادر و پدرش اون خانم کجان؟ بگرده کار پاره وقت گیر میاره یا یه کاری پیدا کنه که همزمان با مدرسه دخترش خونه برسه 

عزیز دلم🥲مادر و پدرش اون خانم کجان؟ بگرده کار پاره وقت گیر میاره یا یه کاری پیدا کنه که همزمان با م ...

اصلا یه وضعیه 

پدرش فوت شدن وقتی بچه بوده 

مادرش با پنج تا بچه. که الان چهارتاشون مجرده. کلا ادم مغروریه منم چون از شرایطش با خبرم وگرنه به کسی چیزی نمیگه

پدر شوهر ومادر شوهرشم فوت شدن 

بهمزیستی به افرادی که معلولیت جسمی و ذهنی داشته باشند کمک میکنه.

نخیر کی گفته .فقط همینا نیست یه سرچ تو گوگل بزنین شرایطشو میتونین بخونین.مثلا این خانوم چون سرپرستش تو زندانه میتونه کمک بگیره

نخیر کی گفته .فقط همینا نیست یه سرچ تو گوگل بزنین شرایطشو میتونین بخونین.مثلا این خانوم چون سرپرستش ...

اوهوم. نمی‌دونم شاید شما درست میگی.

خدایا...من چیزی نمی‌بینم آینده پنهان است ولی آسوده‌ام،چون تو را می‌بینم و تو همه چیز را...