2777
2789
عنوان

هیئت علمی شدم ولی خانواده ی همسرم انگار نه انگار

| مشاهده متن کامل بحث + 10253 بازدید | 233 پست
و همچنین عزیزم اگه کمکی از دستم بربیاد در خدمتم🌷

راستش دانشجو حقوق هستم ، سوال بود برام ببینم شرایطش به چه شکل هست و اینکه برادر من دکتری هوش‌مصنوعی دارند می‌خواستم ببینم چجوری می‌توانند برای دانشگاه ها درخواست بدن به عنوان استاد ؟! 😊

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من خودم  زمانی که دکتری قبول شدم هیچ کدوم از فامیل بهم تبریک نگفتن اصلا به روم نیاوردن که قبول شدم .فقط مدام میگن زن باید تو خونه باشه و از این حرفا کاملا متوجه شدم از روی حسادته.از وقتی ام رفتم سرکار باز هم همین رفتار رو دارن فقط خانواده  خودم و همسرم خوشحال شدن و تبریگ گفتم

تبریک میگم عزیزم ،شما پروفوسورم بشی کسی که حسادت داشته باشه و نخواد موفقیتتون رو ببینه نمیبینه ،در ش ...

ان شاالله موفق باشید همیشه🩷🩷من از این ناراحت شدم که اونا زو مثل خانواده ی خودم میدونستم

به قول شما تبریک نکفتن یه چیزه،اینکه سعی میکنن مقایسه کنن یه چیز دیگه

راستش دانشجو حقوق هستم ، سوال بود برام ببینم شرایطش به چه شکل هست و اینکه برادر من دکتری هوش‌مصنوعی ...

راستش من ضریب k و علوم پزشکی ام از رشته ی خودم اطلاع دارم فقط 🌷

هیئت علمی چه درسی و چه دانشگاهی شدید؟درسته که میگن برای جذب باید سابقه ۶۰۰ ساعت تدریس داشته باشی؟

یکی از دانشگاه های تهران عزیزم البته من علوم‌ پزشکی ام

برای ما این حزو شروط نبود

عزیزم میشه بمن جواب بدی؟ 

هیات علمی کجا شدی؟ 

بچت چند سالشه ؟ حجم کاریت زیاده؟

بحران داریم، چه بحرانی! بحران آب💧جنگ بعدی جنگ آبه💧ایران کشوری کم آب است💧عاجزانه خواهش میکنم در مصرف آب صرفه جویی کنید🙏