2777
2789
عنوان

هیئت علمی شدم ولی خانواده ی همسرم انگار نه انگار

| مشاهده متن کامل بحث + 9116 بازدید | 225 پست
باورم نمیشه اتند ها هم نینی سایت داشته باشن خدا قوت عزیزم💐💐💐💐 توی سن سی سالگی این موقعیت یعنی ...

لطف دارین عزییزم،من با اکانتای اولم از ۹۴-۹۵ اینحا بودم بهش عادت دارم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شما با وجود بچه چطور برنامه ریزی میکردید من بیشتر وقتم تو بچه داری و آشپزی و...میره

راستش من سال اخری که داشتم برای ازمون میخوندم که کمک فول تایم از خانواده ی خودم داشتم

نهایتا هفته ای دو سه بار غذا میپختم و بچه م هم از صبح تا هفت و هشت پیش خودشون بود

باید یه بخشی از مسئولیتتون رو برای چند ماه واکذار کنین 

مطمئنم میشه عزیزم❤️

متاسفانه کمک ندارم

میتونین پرستار بگیرین و بچه ها رو عادت بدین با پرستار مشغول باشن شما برین توی اتاق درس بخونین

یا بسپرین مهدهای ساعتی

اگه تهرانین شنیدم دانشگاه امام صادق مهد مادر و کودک داره یعنی بچه ها میرن طبقه ی پایین مهد و خانه بازی و مامانا طبقه ی بالا توی سالن مطالعه درس میخونن

خیلی سخته ولی میشه بالاخره

[QUOTE=400489989]اره تایم کمیه  امیدوارم‌شرایط براتون مهیا شه❤️[/QUOTEماشالله این همه موفقیت. منم حسودیم شد  خونواده شوهر جای خود داره.   ای خدا چی میشد منم مامایی یا پرستاری دولتی میاوردم سرگذشتم یجور دیگه رقم میخورد. 

نام مستعار حذف شود