2777
2789
عنوان

سینوزیت هیچوقت خوب نمیشه❓🥲

| مشاهده متن کامل بحث + 166 بازدید | 22 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هم من هم همسرم هر دو سینوزیت داستیم شدیدد

دکتر گفت باید بیاد جراحی تا عفونت ها رو خارج کنیم والا به زودی از کار و زندگی می افتید و خونه نشین می شید و 

یکی از اقوام هم تخلیه سینوس کرده بود ولی  دوبارهدمجبور شددبره سال بعدش...

خلاصه یه بنده خدایی گفت هر شب یکی دوقطره رو غن سیاه دانه به هر سوراخ بینی بریزید طوری سر قشنک عقب باشه و چند شب ادامه بدید و بعد از اون سرتون رو باکلاه پشمی بپشونید 

ما این کار رو کردیم بعد از این که سرمدن رو بلند می کردیم صاف می دویدیم دستشویی و از بینی و دهن چرک و اب و ..خلط بیرون می ریخت 

حدود ۷روز انجام دادیم و تمام سر و صورتمون خالی شد 

بعددهر بار با شال و کلاه می بستیم چون سر و پیشونی به شدددت سرد می شد  تاداین که کلا خوب خوووب شدیم و الانم یک سال گذشته و اصلا سینوریت نداریم  و نه سر درد ..  

هم من هم همسرم هر دو سینوزیت داستیم شدیدددکتر گفت باید بیاد جراحی تا عفونت ها رو خارج کنیم والا به ز ...

ممنونم عزیزدلم حتما انجام میدم🥲 تا صبح بمونه یا چند ساعت بعد؟ 

زندگی میگن برای زنده هاست اما... 

ممنونم عزیزدلم حتما انجام میدم🥲 تا صبح بمونه یا چند ساعت بعد؟

نه تاصبح که روغن تو بینی نمونه !!!😂

وقتی می ریزی می سوزه یکم تحمل کن ۱۰ دقیقه دراز کش سرت کاملا عقب باشه بعد اروم پاشه بعددچند ثاتیه تمام ترشحات و چرک و عفونت ها می ریزه 

برو دستشویی و کاملا خالی کن از دهن و بیتی تا حدودا یک ساعتی سرریززمیشه و نمی تونی کنترل کنی و کم کم جمع میشه 

هرررررشب این کار رو تکرار کن تا کامل سینوس هات تمیززززز بشن 

سرت رو بعد از امدن از دستشویی با کلاه پشمی و یا شال گرم بپوسون برو کنار بخاری بخواب 

چون سرو پیشونیت یخ می زنه انگار یهدجیزی خالی خالی شده 

تا صبح بمونه بعد بردار  وفردا شب دوباره تکراردکن 

به امید خدا بدون جراحی و قرص و .. خوب میشی .