2777
2789
عنوان

مامان خوب و همسری خوب وجود داره

106 بازدید | 10 پست

خانم هایی که دوتا یا بیشتر بچه دارن و مامان خوب برای بچه ها هستن(خودم دوقلو هفت ساله دارم) 

و همسری خوب برای شوهری که تو خونه به سیاه و سفید دست نمیزنه هستن و خودشون هم شاداب و سرحال هستن میشه رازتون رو به ما هم بگید خواهش میکنم..🥺🥺🙏🙏😣😣

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

رازش توبی خیالی

پس باید ذهن ام رو تمرین بدم ..ولی اصلا جیغ و دعوای بچه ها اونم با صدای بلندددد میشنوم و وقتی باباعه میاد ساکت میشن و حالا شوهر شروع میکنه به غر زدن و ول کن نیست ..چجوری آخه

پس باید ذهن ام رو تمرین بدم ..ولی اصلا جیغ و دعوای بچه ها اونم با صدای بلندددد میشنوم و وقتی باباعه ...

شوهرت غرغرو؟چرابراچی غرمیزنه؟

دلبرانه سابقم🤗توتاپیک من حس وشورزندگی جریان داره 😍دختری ازتبار خراسانم زاده آتش ووسط قلب تابستان بدنیاامدم🥰🥰

یه نفر میشناسم تو همچین شرایطی بود

واسه الان نه 

حداقل ۱۰سال پیش

میگفت غذا میپزم هرروز به نیت یکی ازائمه

تو خونه ش پرچم یا زهرا داشت میگفت حضرت زهرا حرم نداره

هرکاری تو این خونه میکنم برای رضای خدا وبه نیت خدمت به حضرت زهراس 

میگفت خودم خادم ایشون میدونم

ببخشید من خودم سخت به این شکل زندگی کنم

ولی زندگیش عطر وبوی خاصی داشت