2777
2789

ما تو یه شهر کوچیک زندگی میکنیم تقریبا همه میشناسن همو،یه آقایی هست خانوادش همه چیزش رو میشناسیم خیلی خانواده خوبین،این اقا چند سالیه همو فالو داریم اینستاگرام،از دوسال پیش اکثرا استوری هارو ریپلی میکرد منم برام فرقی نداشت یا تشکر میکردم یا جواب نمیدادم لایک میکردم فقط وقتی هم تشکر میکردم اون همیشه میگفت عزیزید شما ولی برام مهم نبود

تا الان ی مدتی هست رفتم تو فکرش،ادم خوب و معتقدیه‌ با شناختی که ازش دارم ایده ال های منو داره،از لحاظ اعتقادی مثل همیم و...خیلی تو فکرش رفتم 

من دختر معتقدی هستم و اهل رابطه دوستی نیستم،خیلی پیشنهاد داشتم ولی رد کردم همه رو 

الان که ذهنم درگیر این اقا شده نمیدونم چکار کنم تا همین ۳ روز پیش باز استوری رو ریپلی کرد، ی بارم پیام داده بود سلام کرده بود ولی بی تفاوت بودم بهش،خانوادم خیلی تعریفشون‌ میکنن‌...اصلا نمیخوام ذهنم درگیرش بشه ولی نمیتونم از فکرش بیام بیرون نمیدونم چکار کنم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اصلا نمیخوای فکرت درگیرش شه ولی نمیتونی از فکرش بیای بیرون ؟ خب درگیر شدی دیگه مثل همیشه بی تفاوت با ...

دوس دارم بی تفاوت باشم ولی تو زندگیم ندیدم کسی اینقدر ایده ال های منو داشته باشه،پیشنهاد های عالی رو بخاطر اینکه مثل من نبودن‌ رد کردم ولی کاش ب این میتونستم بی تفاوت باشم

وای نه عاشق چیه مگه مریضم قبلا سلام کرده بود من اهمیت ندادم

عشق مریضی نیست

ما دخترا زیاد خیالپردازی می کنیم

طرف هیچی نیست تو ذهنمون گنده‌ش میکنیم فکر میکنیم همه ایده آل هامونو داره

یکی سر پا موند و رسید:)

اگه شهر کوچیکه و آدم معتقدی هستید هر دو که اگه حسی داره باید بیاد خواستگاری وگرنه منظور دیگه ای داره

خب نمی‌فهمم اصلا اون قصدش چیه منم اهل این رابطه های مسخره نیسنم

حالا نظر اون اقا چیه واکنشی بتهن نشون داده

همش اون ریپلی میکرد اگرم تشکر خشک و خالی میکردم در جواب میگفت عزیزید شما و ...ولی بیشتر اوقات جواب نمیدادم ی بارم سلام کرد خواست ی چیزی بگه من اهمیت ندادم ولی باز پیام میداد نمیدونم مثل زیارت و قبول و التماس دعا و ...اینجور ریپلی