2777
2789
عنوان

اون دیگه بر نمیگرده

| مشاهده متن کامل بحث + 159 بازدید | 26 پست
مگه من نمیخواستم برگرده؟ من همین الانم دوسش دارم ولی یاد گرفتم خودمو بیشتر دوست داشته باشمکسی که حست ...

اخه نمیتونم واقعا دیگ خیلی ضعیف شدم ولی اون از زیر چشم نگا میکنه ینی حسی داره یا نگا میکنه میخواد من نفهمم یجوری وانمود میکنه انگار نگاه نکرده

خیلیا میگن بیخیال بشی برمیگرده

دعا کردی براش؟

...
اخه نمیتونم واقعا دیگ خیلی ضعیف شدم ولی اون از زیر چشم نگا میکنه ینی حسی داره یا نگا میکنه میخواد من ...

این پسره که من خودمو واسش جر دادم اینجوریه که بهم زل میزنه ولی گفته حسی نداره

بعدش یه جوری نادیده میگیره انگار منو نمیشناسه

من سر همین تاکسیک بازیاش چند ماه حالم بد بود روز نبود که گریه نکنم

این پسرا اگه بگن عاشقتم هم دروغ گفتن

نگاه زیر چشمیش بخاطر اینه که تو رو درگیر کنه و دنبال خودش بکشونه

تو ذهنش به یکی دیگه فکر میکنه

وای یه چیزایی یادم میاد حالم به هم میخوره

یکی سر پا موند و رسید:)

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بخاطر مادرش کات کرد اون وادارش کرد و الا کات نمیکرد ک

اسکولیی؟ اگه دوستت داشت مادرش چیکاره بود اون وسط

بهونه کرده که بذارتت کنار.

بخدا اگه فکر کنی تقصیر مادرشه قطعا اسکولی

اسکولیی؟ اگه دوستت داشت مادرش چیکاره بود اون وسطبهونه کرده که بذارتت کنار.بخدا اگه فکر کنی تقصیر ماد ...

همه چی خوب بود پا خانواده ک اومد وسط مادرش مخالفت کرد اونم بخاطر مریضی شدید مادرش مادرش رو انتخاب کرد

...
همه چی خوب بود پا خانواده ک اومد وسط مادرش مخالفت کرد اونم بخاطر مریضی شدید مادرش مادرش رو انتخاب کر ...

ببین من نمیشناسمت ولی حسم بهم میگه خیلی ساده ای.

باور نکننن باورنکن

اگه یکی یکی رو دوست داشته باشه به خاطرش روی خودشم پا میذاره

ببین تو بخاطرش چقدر عذاب میکشی؟ تو دوسش داری نه اون که داره زندگیشو میکنه

اره همه اینو بهم میگن ک ساده فکر میکنم ولی واقعا شرایطش بد بود خیلی بد

ای خدا. گیرم که شرایط اون بد بود. تو چته.

اون که تونست تو رو ول کنه تو چرا داری جای اونم غصه میخوری؟ تو هم از خودش یاد بگیر قیدشو بزن

مشکلم اینه من مثل اون نیستم نمیتونم اصلا نمیدونم چجوری

یاد میگیری. اینو منی دارم بهت میگم که فکر میکردم آسمون سوراخ شده اون افتاده پایین

اینکه همش میگی جز اون کسی و نمیخوام و بدون اون نمیتونم و... همه اینا یه روز از سرت میره

فقط امیدتو ازش جدا کن

اگه همش منتظر باشی برگرده سخت تر میشه

یاد میگیری. اینو منی دارم بهت میگم که فکر میکردم آسمون سوراخ شده اون افتاده پاییناینکه همش میگی جز ا ...

پیجم بازه قبلا هم پیجمو چک کرده سانیستا داره بنظرت میاد چک کنه استوری هارو؟

اسمش همش میاد تو پیشن۶اد شده هام با اینکه دوتا پیج فیک داره فقط همون دوتا میان تو پیشنهاد شده هام نمیدونم چون قبلا شمارشو داشتم اینجوریه یا میاد چک میکنه ک اسمش اومده تو پیشنهاد شده ها 

...