2777
2789
عنوان

بچه ها دلم گرفته

| مشاهده متن کامل بحث + 199 بازدید | 31 پست
هر اتفاقی هس به موقعش برات میوفته

مگه من چقدر بدم حدا هر سری ضایعم میکنه؟☹️

هر چی بیشتر دعا میکنم اتفاق های بد تو زندگیم میشه

هر چی از خدا دور میشم زندگیم روال تره

این کاربر به علت کم خوابی، استرس، نگرانی، فشار درس، خانواده، جامعه، اطرافیان و سایر، از اعصاب و رفتار درستی برخوردار نمی باشد، از توقعات خود بکاهید.
منم حسابی دلم گرفته امروز تولد بود همسرم نه استوری نه کادویی آخرین نفرم الان گفت تولدت مبارک حتی بغل ...

تولدت مبارک 🥳 🌹 🌹 😘 

انشالله سال دیگه به تمام آرزوهات رسیده باشی

کاربر قدیمی 🌹🌱 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چندسالته

۲۶

این کاربر به علت کم خوابی، استرس، نگرانی، فشار درس، خانواده، جامعه، اطرافیان و سایر، از اعصاب و رفتار درستی برخوردار نمی باشد، از توقعات خود بکاهید.
چقدر ناامیدی

خیلی سختی کشیدم از نظر روحی  هیچکس خبر نداره

دیگه نمیکشم 

خدا ام این وسط لج کرده همه چیو بدتر میکنه

فکر نکن خودتی فقط اما خیلی چیزا شدنی نیس

اره خیلی تلخه زندگی

کلی چیز مخاستم نشده دیگه هم نمیشه

چی مثلا

ازدواج عشق و پول و خوب شدن پدرم و ...

خودت گفتی به موقعش اتفاق میفته امیدوارم واقعا واسه شما به موقع بهترینش اتفاق بیفته