2777
2789
عنوان

آیا طلاق بهترین راهه

| مشاهده متن کامل بحث + 256 بازدید | 35 پست

تو دوستی چجوری آدمی بود؟ 

لطفاً بگو

🇮🇷🇮🇷🇮🇷❤زندگی رو دوست دارم حتی به غلط .همیشه اینطوری خدا رو صدا میزنم: خدایا تو رو خدا . میدونی یعنی چی؟ یعنی امیدم بعد خدا هم به خداست. حالا عزیزم تو هم امیدت بعد خدا باز به خدا باشه .عشق بورز به زندگیت . تاپیک خودکشی نزن تو هنوز واسه ی مردن خیلی جوونی حتی اگه ۹۰ ساله باشی باید بازم ب خودت بگی ۳۰ سال دیگه میخوام زنده بمونم این یعنی ۱۲۰ سال .  . یکم با خودت عشق و حال کن . غم و غصه رو رها کن . ببین دل چی میگه خب بسه دیگه . میگم بسههههه دیگههههه. خب بگذریم عقبیا حال میکنن؟از خدا میخوام ک برا ۱۲۰ سال زندگی شاد بهم انگیزه و تن سالم بده . فعلا هدفی واسه ازدواج ندارم .در حال حاضر فقط با خدا قدم میزنم . دلم با خداس.من ۱۲۰ سال عمر رو به این دلیل میخوام ک راه ۱۰۰ ساله رو یه شبه طی نکنم و۱۲۰ساله طی کنم. هیچوقت رنج نکش . درد اجباریه ولی رنج اختیاری . درد یه کلمه احساسیه ولی رنج بی رحمه . درد واسه رشد لازمه . درد رو انتخاب کن . یه بنده خدا فامیلمون بود هر موقع بهش میگفتن تا ببینیم قسمت چیه میگفت بگیرید این قسمتو پاره کنین . خودتون برید دنبال زندگی . بنده خدا اعصاب نداشتا ولی راس میگفت با تقدیرت بجنگ😍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

طلاق بهترين راه در صورتي كه براي بعدش برنامه ات مشخص باشه و نخواي فقط الان صورت مسئلة رو حذف كني بري خونه بابات و بشيني تا دوباره يكي بياد بگيرتت 

برنامه ات چيه ؟ پول كه نداري، كار كه نداري، خونوادت كمكت ميكنن وكيل بگيري حق و حقوقت رو بگيري؟

وای خوندم،راستش من دیروز حکم طلاقم اومد تو دوران عقد جدا شدم یه ماه مونده به عروسی رفتم تقاضای طلاق دادم دقیقا مشابه شوهرت بود میگفت من پول دکتر معمولی ندارم دکتر میخوای بری فقط بیمارستان ناجا و سپاه ک باهاش قرارداد داریم،میگفت بعد عروسی کارت جدا نداریم مگ کجا میخوای بری تنها همه جا من هستم،به شدت خسیس هم خودش هم خانوادش یه بار سر دوتا تاپ ۱۰۰هزارتومنی تخیلی ک الکی بر داشتم جلو بقیه ک نگن خسیسه دست خالی برنگردم یه جوری تو خیابون اعصابمو خورد کرد اشکم درومد،یه بار یه اب معدنی دستش نگرفت بیاره اه اه حالم از خودش خانوادش بهم میخوره،تفاوتش با شوهر شما این بود ک دراندش خوب بود و خونه داشت ولی مثلا شورتشو کوک میزد 😑

من تاپیکهای قبلیتو خوندم عزیزم الهی بگردم ک افتادی زیر دست این ادم،ببین با خاتوادت صحبت کن جداشی بری پیششون میدونم سخته از بچت بگذری ولی فعلا به این فکر کن بتونی خودتو نجات بدی ک شاید بعدا بتونی بچتم نجات بدی وگرنه تا اخر عمرت باید بمونی تو اون جهنم،ببین اگر هر ماه به طور منظم بهت نفقه نداده یعنی هرماه به صورت ثابت و دائمی بهت خرجی نداده میتونی بری شکایت کنی و اگر بیشتر از ۶ماه از اینکه بهت نفقه نداده باشه بگذره حق طلاق باتوعه از خانوادت یا کسی موقتا یه مقدار یواشکی پول قرض بگیر برو شکایت کن یا از وکیلهایی ک تلفنی مشاوره میدن کمک بگیر یا به یه بهونه ای برو خونه ی مدرت خواهرت جایی ک بتونی باهاشون بری دفتر یه وکیل ازش مشاوره بگیری وقتایی ک داره بقیرو کتک نیزنه یا دیوونه بازی در میاره ازش فیلم بگیر ،بگردم الهی چقدر سختته...

من تاپیکهای قبلیتو خوندم عزیزم الهی بگردم ک افتادی زیر دست این ادم،ببین با خاتوادت صحبت کن جداشی بری ...

مثلا چقد پول بده آخه حساباش بسته بود حساب منو استفاده میکرد مثلا خرجی نده دیگ وقتشه ی تصمیم درست حسابی بگیرم اگ خودم بودنم راحت میرفتم اما پسرم هس

وای خوندم،راستش من دیروز حکم طلاقم اومد تو دوران عقد جدا شدم یه ماه مونده به عروسی رفتم تقاضای طلاق ...

خیدی حس بدی دارم احساس میکنم خودخواه شدم اما سعیمو میکنم پسرم ببرم تا ۷ سالگی با مادر شاید بعدش رو دادگاه داد ب من

خب وقتی اینجوریه ببین شرایط چطوره خانوادت حامیت هستن جدا بشی چنین زندگی والا برده هم نداره خاک بر سر ...

اره بخدا برده نداره بیچاره شدم یعنی دیگ ب مغز خودم شک کردم ک دارم ب خودم میگم ک عادیه اینا تحمل کن 

طلاق بهترين راه در صورتي كه براي بعدش برنامه ات مشخص باشه و نخواي فقط الان صورت مسئلة رو حذف كني بري ...

برنامه دارم میخوام درسمو ادامه بدم همزمان هم خیاطی یاد میگیرم خونمو در میارم برای تولیدی کار میکنم  حداقل ا ادم تلاش کنم کلفتی اینجا رو نمیکنم فحش بشنومهر روز تحقیر بشم خرد خرد روحیه داغون نابودی نامیدی

تو دوستی چجوری آدمی بود؟ لطفاً بگو

م دوست نبودم اون موقع هم اینطوری بود همیشه دست پیش رو می گرفت  بخاطر اینک خالم بهم زنگ زده بود ی روز بهم جواب نداد توحین کرد ولی گاهی حداقل از دلم در میاورد رفتارشو اونم زیاد ن گاهی هزار در یک