2777
2789
عزیزم 💔ناراحتی ت درک میکنماما مشکلت تماما تداشتن اعتماد به نفسیکسری مینی دوره های عزت نفس وجود داره ...

دقیقاااا اعتماد به نفسم صفره ولی نمی‌دونم چطوری درستش کنم حس میکنم پادکست و اینا هم جواب نمیده خیلی ولی تلاش خودم رو میکنم 

اعتماد به نفس و عزت نفس با هم فرق میکنن درسته؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب توهم باهاش میرفتی با اوناهم میریختی سرهم دوست میشدی با اوناهم ببین از کسی آویزون نباش ولی باید خو ...

خوش به حالت من اصلا قابلیت شمارو ندارم اصلاااا 

آخه اونارو نمی‌شناختم نمی‌تونستم یهو منم بچسبم بهشون ولی نمیتونم اون چرا یهو رفت با اونا 💔

خوش به حالت من اصلا قابلیت شمارو ندارم اصلاااا آخه اونارو نمی‌شناختم نمی‌تونستم یهو منم بچسبم بهشون ...

واقعا تنها شانسی که تو زندگیم آوردم همین اخلاقمه 

خب عزیزم قرار نیست که همه رو بشناسیم میرفتی باهاشون هم صحبت میشدی آشنا میشدین باهم منم هیچکدوم از همکلاسیام رو که از قبل نمیشناختم کم‌کم اشنا شدیم رفتیم کافه باهم و گردش و اکیپ شدیم

اشک شو،اما نه تو غم.

واقعا تنها شانسی که تو زندگیم آوردم همین اخلاقمه خب عزیزم قرار نیست که همه رو بشناسیم میرفتی باهاشون ...

آخه ترسیدم اون دختره فک کنه من آویزونش شدم هرجا می‌ره منم میرم 

بعدم وقتی باهم برم بیرون و به من نگن تو هم بیا من که نمیتونم باهاشون برم خیلی زشت میشه 

آخه ترسیدم اون دختره فک کنه من آویزونش شدم هرجا می‌ره منم میرم بعدم وقتی باهم برم بیرون و به من نگن ...

حالا خیلی هم نچسب بهشون که فک کنن اویزونی 

خب دوستشون باشی بهت میگن دیگه باهم داخل تل یا واتساپ گروه بزنید نتونستی هم بری میگی شرایطش رو ندارم نمیتونم بیام

اشک شو،اما نه تو غم.

حالا خیلی هم نچسب بهشون که فک کنن اویزونی خب دوستشون باشی بهت میگن دیگه باهم داخل تل یا واتساپ گروه ...

نه منظورم تو دانشگاهه 

مصلا زمانای خالی بین کلاس به من نمیگن بیا با هم بریم