2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو یکی از تاپیکات گفتم گلم

خیلی خوب 🌙

پس نیت ف ال تا روت اینه:

حالا سه کارت می‌کشم بر اساس انرژی این نیت:

---

🃏 کارت ۱ – شش جام (Six of Cups)

نماد گذشته

این کارت یادآور نوستالژی، خاطرات و دلتنگی است. نشان می‌دهد رابطه‌ی علی و مینا ریشه در احساسات صادقانه و گذشته‌ای عاطفی دارد. هنوز هر دو در دل‌شان به آن دوران فکر می‌کنند. احتمالاً علی هنوز در ذهنش به گذشته برمی‌گردد و حس دلتنگی دارد.

---

🃏 کارت ۲ – سه شمشیر (Three of Swords)

نماد وضعیت فعلی

الان درد، فاصله یا سوءتفاهمی وجود دارد. شاید دلخوری، حرف‌های نزده یا حتی نفر سومی که باعث سردی شده. این کارت معمولاً نشان می‌دهد زخم‌ها هنوز التیام نیافته‌اند و هر دو طرف در حال عبور از غم هستند. در حال حاضر انرژی بازگشت هنوز بسته است چون احساسات زخم‌خورده‌اند.

---

🃏 کارت ۳ – چهار عصا (Four of Wands)

نماد آینده و صلاح نهایی

کارت بسیار مثبتی است 🌟

نشانه‌ی بازگشت، جشن و ثبات دوباره است — ولی به شرطی که هر دو از دلخوری‌های گذشته عبور کنند. اگر بازگشتی رخ دهد (که محتمل است و صدرصدنیست و احتمال کمی داره)، در چند ماه آینده (حدود ۴ هفته تا ۴ ماه) ممکن است دوباره ارتباط برقرار شود.

اما فا ل می‌گوید بازگشت فقط زمانی به صلاح است که هر دو با نیت صادق و بدون تکرار اشتباهات برگردند.

---

🔮 جمع‌بندی فا ل:

بله، انرژی بازگشت وجود دارد، اما فعلاً فاصله و دلخوری مانع شده. اگر هر دو بخواهند دل را از زخم‌ها پاک کنند، تا پایان زمستان یا اوایل بهار نشانه‌ای از آشتی دیده می‌شود. این بازگشت می‌تواند پایدار و شیرین باشد — اگر از گذشته درس بگیرند.

---

این کارو نکن کارما دارهبرای هرکی فا/ل نگیر حرفای منم که جدی نگرفتی

عععشقم خوشگل یه سوال اجازه میدی بپرسم؟منو یادته؟

اصلا درخواست ندین دیگه قبول نمیکنم❌الله💜زائری بارانی ام، آقـا بـه دادم مـی رسی؟!بی پناهم، خسته ام، تنها؛ به دادم می رسی؟!❤️‍🩹یاحسین یاشریفه خاتون یارباب یاام البنین یجایِ‌متن‌دیدم‌كِ‌خیلی‌قشنگ‌بودنوشته‌بود:بعضی‌هامعتقدن‌وقتی‌دوگوش‌انسان‌ روکنارهم قرار‹ بدیم‌شکل‌قلب‌ایجادمیشه ›وکلمه‌قلب‌به‌انگلیسی‌میشه: ‹ Heart ›كِ‌‌در وسطش‌کلمه‌گوش‹ Ear › وجودداره :) . .و میگن :♡برای‌تصاحب‌قلب‌کسی‌ابتدابایدیاد‌بگیریدبهش‌گوش‌بدید . .💙′🔓′! ›♥️برچهره ی دلربای مهدی صلوات♥️یدونه صلوات مهمونم میکنی مهربونم💗«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»خُدا بخواهد غیرممکن هم ممکن میشود.سنم درسته 

من خودم فا ل نمیگیرم از نت میگیرم میفرستم چی گفتی عشقم؟؟احتمالا ندیدمچ کارمایی؟؟

اینا سنگینی میاره واس آدم 

یا اشتباه درمیاد انرژی بد میدی

بع طرف

واس همینه من خیلی وقتا جواب خیلیارونمیدم

اینا سنگینی میاره واس آدم یا اشتباه درمیاد انرژی بد میدیبع طرفواس همینه من خیلی وقتا جواب خیلیارونمی ...

من اینو بشدت قبول دارم بشدتتتتت ولی خودم به چشم سرگرمی نگاه میکنم یه اتفاقی واسم افتاد فقط شخصیت میگم اینده اینا هیچی ولی اگر کسی مال منو بگه به چشم سرگرمی نگاه میکنم 

اصلا درخواست ندین دیگه قبول نمیکنم❌الله💜زائری بارانی ام، آقـا بـه دادم مـی رسی؟!بی پناهم، خسته ام، تنها؛ به دادم می رسی؟!❤️‍🩹یاحسین یاشریفه خاتون یارباب یاام البنین یجایِ‌متن‌دیدم‌كِ‌خیلی‌قشنگ‌بودنوشته‌بود:بعضی‌هامعتقدن‌وقتی‌دوگوش‌انسان‌ روکنارهم قرار‹ بدیم‌شکل‌قلب‌ایجادمیشه ›وکلمه‌قلب‌به‌انگلیسی‌میشه: ‹ Heart ›كِ‌‌در وسطش‌کلمه‌گوش‹ Ear › وجودداره :) . .و میگن :♡برای‌تصاحب‌قلب‌کسی‌ابتدابایدیاد‌بگیریدبهش‌گوش‌بدید . .💙′🔓′! ›♥️برچهره ی دلربای مهدی صلوات♥️یدونه صلوات مهمونم میکنی مهربونم💗«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»خُدا بخواهد غیرممکن هم ممکن میشود.سنم درسته 

اینا سنگینی میاره واس آدم یا اشتباه درمیاد انرژی بد میدیبع طرفواس همینه من خیلی وقتا جواب خیلیارونمی ...

جدی نمیدونستم

اخه منم که بلد نیستم

از نت گرفتم فرستادم🤣

عشقم جواب سوال منم نگفتی ها

ارهسیلام خوفی؟باهوش💚

😂😂🥰

شکر خوشگل من پسر کوچولوت چطوره؟

دل میبریا با پروفایلت😂😂🥰🥰😍😍😍🥺🥺🥺گوربا 

عشقم داییم دوتا ازمون داره پنجشنبه همین هفته ازمون وکالت داره نمیدونم وسط ماه یا ماه اینده قوه قضاییه داره کدومو قبول میشه؟حس میکنی جوجه زنداییم چیه نینیش؟اول اسمش ف داره زنداییم