2777
2789
عنوان

کی تعبیرخواب بلده

21 بازدید | 3 پست

خواب دیدم پدربزرگم فوت کرده بود همه لباس رنگی پوشیده بودن 

بعدداشتن میبردن دفنش کنن همه گریه میکردن لباس سیاه پوشیده بودن

پدربزرگم درواقعیت ۶ماه پیش فوت شده

توروخدا برای ازدواج من دعاکنید

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چنین خوابی معمولاً نشانه‌ی فرآیند ادامه‌دار سوگواری در ناخودآگاه توست.
پدربزرگت هنوز در ذهنت حضور پررنگی داره و ذهنت در حال مرور و پذیرفتن کامل نبودش هست.
لباس‌های رنگی در ابتدا نماد زندگی و پذیرش طبیعی بودن مرگ هست، اما تغییرش به لباس سیاه و گریه، یعنی بروز احساسات سرکوب‌شده‌ی غم یا دلتنگی.
به بیان ساده‌تر، هنوز دلتنگی و اندوه در تو زنده است و خوابت نوعی تخلیه‌ی احساسی است.

دیدن فوت مجدد فردی که در واقعیت فوت کرده، معمولاً به معنای آمرزش و مقام نیک در عالم برزخ است.
اگر مردم در خواب برایش گریه می‌کردند (نه فریاد و شیون)، نشان از رحمت و بخشایش الهی برای آن شخص دارد.
لباس سیاه در اینجا نشانه‌ی یادآوری و احترام به متوفی است، نه نشانه‌ی بدی.
لباس رنگی در ابتدا نیز می‌تواند اشاره به آرامش روح او و رضایت از حال بازماندگان داشته باشد.

اگر بخواهم خلاصه بگویم:
این خواب نشانه‌ی دلتنگی تو برای پدربزرگت است، ولی از نظر معنوی تعبیر مثبتی دارد و می‌تواند نشانه‌ی آرامش روح او و آمرزش الهی باشد 🌿