2777
2789
عنوان

هپی مپی تولد هفت سالگی نارنجی قشنگم😍🎀📸

| مشاهده متن کامل بحث + 2890 بازدید | 188 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

به بچه من کادو ندادی

الان چیزی ندارم 

🍦🍫🍽💐 

اینارو کادو حساب کن بعدا میارم اصلیشو 😂

اگه قلبت زیبا باشه ببازی هم بردی شاید ادما نبینن اما خدا میبینه  واسه ما حرف از رفتن میزنی ؟ تو نمیدونی از بچگی به ما یاد دادن جای خالی را با گزینه مناسب پر کنیم https://daigo.ir/secret/71666606131

@_ملکه455‍ 😐@دائم_الپریودم‍ 😐@هیتلرم‍ 😐@ملکه70‍ 😐

خرگوشم نشدیم 

تیییییییف💦

🧜‍♂️هیتلرم‌خوبه‌ولی‌من‌عاشق‌باپنبه‌سربریدن‌‌های‌چرچیلم🧜‍♂️                                                                                                    زندگی میکنم با قوانین خودم✌                                                                                                                            🧜‍♂️انسان ناصحیحی هستم در تمام ابعاد من بین یک انسان فرهیخته و متشخص و یک انگل بد دهان دائم در نوسانم🧜‍♂️                                                                                                   با غریبه ها نمیتونم اُخت بشم چون نمی شناسمشون             خودی هارم چون میشناسمشون به دلم نمی نشینن😕

کامنت ها رو خوندم دلم گرفت چ اشکالی داره کسی دنیاش با دنیای ما فرق داشته باشه هر کسی ممکنه حال دلش با ی چیزی خوش باشه اون چیز بشه همه ذوق و شوقش برا ادامه زندگی  که اینقدر سخت و سرد و بی رحم شده 

عزیزم درکت میکنم منم دنیای زیبا عروسک ها رو دوست دارم ی عروسک دارم که اگه تولد براش میگرفتم شاید ۲۴ سالگی شو باید جشن میگرفتم خوش باش با عروسک خوشگلت ، تولدش هم برات هزاران بار مبارک 🥰💥🗯💥💥💥💥

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم♥️