2777
2789
عنوان

هپی مپی تولد هفت سالگی نارنجی قشنگم😍🎀📸

| مشاهده متن کامل بحث + 2890 بازدید | 188 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به بچه من کادو ندادی

الان چیزی ندارم 

🍦🍫🍽💐 

اینارو کادو حساب کن بعدا میارم اصلیشو 😂

اگه قلبت زیبا باشه ببازی هم بردی شاید ادما نبینن اما خدا میبینه  واسه ما حرف از رفتن میزنی ؟ تو نمیدونی از بچگی به ما یاد دادن جای خالی را با گزینه مناسب پر کنیم https://daigo.ir/secret/71666606131

@_ملکه455‍ 😐@دائم_الپریودم‍ 😐@هیتلرم‍ 😐@ملکه70‍ 😐

خرگوشم نشدیم 

تیییییییف💦

🧜‍♂️هیتلرم‌خوبه‌ولی‌من‌عاشق‌باپنبه‌سربریدن‌‌های‌چرچیلم🧜‍♂️                                                                                                    زندگی میکنم با قوانین خودم✌                                                                                                                            🧜‍♂️انسان ناصحیحی هستم در تمام ابعاد من بین یک انسان فرهیخته و متشخص و یک انگل بد دهان دائم در نوسانم🧜‍♂️                                                                                                   با غریبه ها نمیتونم اُخت بشم چون نمی شناسمشون             خودی هارم چون میشناسمشون به دلم نمی نشینن😕

کامنت ها رو خوندم دلم گرفت چ اشکالی داره کسی دنیاش با دنیای ما فرق داشته باشه هر کسی ممکنه حال دلش با ی چیزی خوش باشه اون چیز بشه همه ذوق و شوقش برا ادامه زندگی  که اینقدر سخت و سرد و بی رحم شده 

عزیزم درکت میکنم منم دنیای زیبا عروسک ها رو دوست دارم ی عروسک دارم که اگه تولد براش میگرفتم شاید ۲۴ سالگی شو باید جشن میگرفتم خوش باش با عروسک خوشگلت ، تولدش هم برات هزاران بار مبارک 🥰💥🗯💥💥💥💥

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم♥️