little_strawberry00 مدیر استارتر عضویت: 1403/06/30 تعداد پست: 4908 عنوان ازدواج خانواده ای چه سمیه😐💔 234 بازدید | 22 پست من اسمشو نمیزارم ازدواج فامیلی چون اون مشکلی ندارهولی تو ازدواج خانواده ای یه جوری میشم وقتی میبینم طرف با پسر عموش ازدواج کرده یا با پسرخالش 😭😂چون پسرعمه،پسرعمو، پسرخاله جای بردارنفکرکنم فقط ایران اینطوریه درسته؟ چون برا خارجیا عجیب بود زیبایی و اعتماد بنفس و مدافع حقوق زنان و موفقیت اگه آدم بود : شیما کاتوزیان🎀>>> هیترا و مخالفاش : پیک می ها، توسریخورا، و نرهای سست عنصر 1404/08/13 | 18:08 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
little_strawberry00 مدیر استارتر عضویت: 1403/06/30 تعداد پست: 4908 فکر کن خالت بشه مادر شوهرت😭😂 زیبایی و اعتماد بنفس و مدافع حقوق زنان و موفقیت اگه آدم بود : شیما کاتوزیان🎀>>> هیترا و مخالفاش : پیک می ها، توسریخورا، و نرهای سست عنصر
zozokhanom عضویت: 1404/02/23 تعداد پست: 2293 تو بعضی کشورا کلا اینجور ازدواج ها ممنوعه حالا ایران .....
متولد١٣٩٩ عضویت: 1399/08/26 تعداد پست: 16791 فکر کن خالت بشه مادر شوهرت😭😂 من سر همین موضوع پسرعمومو رد کردم میدونی هرچی فکرشو کردم دیدم نمیتونم جلوش ل.خت شم😂واقعا تنها دلیلم همین بود هر چه به جز «خیال او» قصد حریم دل کند/ در نگشایمش به رو..از در دل برانمش❤️
little_strawberry00 مدیر استارتر عضویت: 1403/06/30 تعداد پست: 4908 فک کن شب می بینی طرف شبیه عموته 🤣🤣🤣 زیبایی و اعتماد بنفس و مدافع حقوق زنان و موفقیت اگه آدم بود : شیما کاتوزیان🎀>>> هیترا و مخالفاش : پیک می ها، توسریخورا، و نرهای سست عنصر
دومینیک عضویت: 1399/12/08 تعداد پست: 2607 اره مخصوصا تو اروپا خیلی بد میدوننتو امریکا هم تو خیلی از ایالتاش ممنوعه
little_strawberry00 مدیر استارتر عضویت: 1403/06/30 تعداد پست: 4908 تو بعضی کشورا کلا اینجور ازدواج ها ممنوعه حالا ایران ..... عشقم ایران هزارهمسری هم آزاده چه برسه به اینا زیبایی و اعتماد بنفس و مدافع حقوق زنان و موفقیت اگه آدم بود : شیما کاتوزیان🎀>>> هیترا و مخالفاش : پیک می ها، توسریخورا، و نرهای سست عنصر
little_strawberry00 مدیر استارتر عضویت: 1403/06/30 تعداد پست: 4908 من سر همین موضوع پسرعمومو رد کردم میدونی هرچی فکرشو کردم دیدم نمیتونم جلوش ل.خت شم😂واقعا تنها دلیلم ... با چه رویی اومده خاستگارییی🤣 زیبایی و اعتماد بنفس و مدافع حقوق زنان و موفقیت اگه آدم بود : شیما کاتوزیان🎀>>> هیترا و مخالفاش : پیک می ها، توسریخورا، و نرهای سست عنصر
دومینیک عضویت: 1399/12/08 تعداد پست: 2607 من یه مستند امریکایی میدیدم، دخترعمو و پسرعمو عاشق هم شده بودن و ازدواج کرده بودن.کل خانواده و فامیل سالها بود باهاشون قطع ارتباط کرده بودن.همسایه ها هم دوس نداشتن با اینا رفت و امد کنن.
عشقولیشم عضویت: 1404/06/05 تعداد پست: 1983 فک کن شب می بینی طرف شبیه عموته این چیه من شوهرم بعضی اخلاقاش دقیق شبیه بابامه ینی حس میکنم بابام رو ب روم نشسته اخلاقای دیگشم دقیق شبیه عمومه
moshaverazmoon عضویت: 1401/04/03 تعداد پست: 2566 این چیه من شوهرم بعضی اخلاقاش دقیق شبیه بابامه ینی حس میکنم بابام رو ب روم نشسته اخلاقای دیگشم دقیق ... 😂😂
little_strawberry00 مدیر استارتر عضویت: 1403/06/30 تعداد پست: 4908 من یه مستند امریکایی میدیدم، دخترعمو و پسرعمو عاشق هم شده بودن و ازدواج کرده بودن.کل خانواده و فامیل ... حق دارن منم یجوری میشم وقتی میبینم اینطور ازدواجارو زیبایی و اعتماد بنفس و مدافع حقوق زنان و موفقیت اگه آدم بود : شیما کاتوزیان🎀>>> هیترا و مخالفاش : پیک می ها، توسریخورا، و نرهای سست عنصر