2777
2789
عنوان

قابلمه های روحی

| مشاهده متن کامل بحث + 1039 بازدید | 104 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من داشتم یکبارخورشت سبزی گذاشتم گرم بشه انچنان پودرشدتایکهفته تکه هاش ازتواشپزخونه پیدامیشدن دگه جرا ...

وای چه بد 

شکستن ظرف به جهنم 

اینکه همه جا کثیف میشه وحشتناکه

میگن ضرر دارهبعدش هم چن ساله داشتمشونچدنش کنده میشد خطرناک بود حداقل میگم روحی ضرر نداره برای بچه ها ...

اتفاقا روحی هم ضرر داره؛ باعث الزایمر میشه

ز گیتی دو کَس را سپاس....یکی حق شناس و یکی حدشناس🌻
اتفاقا چون ته دیگ میبنده با قاشق میتراشیم سالم تره تفلون بعد از مدتی کنده میشه میاد تو ته دیگ شیمیای ...

قدیم که مس بود نه روحی!

وای چه بد شکستن ظرف به جهنم اینکه همه جا کثیف میشه وحشتناکه

اشپزخونم  شده بود همجا وسبزی 

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

خب الان میگن اونم بدترین نوع ظروف

نه مس تا زمانی که قرمز نشه(داخلش باید قلع اندود باشه که به رنگ سفیده)اصلا بد نیست!

نکته ظرف مسی اینه که نباید غذا رو توش نگه داشت

روی اگه باشه خیلی خوبه قدیما از روی بود الان الومینیوم ولی باز از تفلون و جدیدیا بهتره

قدیمها که مس بود ...تفلون تا زمانی که خط نیوفته و چدن اگر اصل باشه ،خوبه