2777
2789
عنوان

شوهرم خیلییی بهم گیر میدههه

| مشاهده متن کامل بحث + 276 بازدید | 33 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بله مرد بیکار هست یا مرد مریض. خوشبین نباشبد

درسته مریض هست 

بیکارم هست 

ولی زن مگه عقل نداره بلاکش کنه 

مطمعن باش زنی اگر از همچین مردهای اشغالی خوشش بیاد بی دلیل  اگر هزارتا شوهرم بالاسرش باشه کارخودشو میکنه

درسته مریض هست بیکارم هست ولی زن مگه عقل نداره بلاکش کنه مطمعن باش زنی اگر از همچین مردهای اشغالی خو ...

چرا فکر میکنید نگرانی مرد به این معنی یعنی زنه خوشش میاد؟ مرد از مرد های دیگه میترسه. کاش ذهنتون رو  نسبت به نگرانی همسرانتون اصلاح کنید

زن خودش عقل داره ببینه ی مرد داره مزاحمش میشع میزنه بلاکش میکنه یا جوابشو نمیدهاینکار دقیقا مفهوم ای ...

در اینکه زن ها عقل دارند شکی نیست ولیکن اینهمه خانمی هم که گول مردای کلک و مخ زن رو‌ خوردن رم نمیشه نادید گرفت . شما نگاه نکن که خودت زرنگ و محکمی بعضی از خانمها زود گول میخورن لذا مردها که همسر خودشون رو‌ می‌شناسند میفهمند که بهشون اجازه بدن یا ندن... 

باشه شما ۸ میلیارد انسان زندگی میکنید ما مریخی هستیم شما پیروز و برنده بحث

قبول کن که زن کرم داشته باشه تموم ایران رو نگهبانش کنی بازم کارخودشو میکنه 

و قبول کن که اگر زن محکم باشه تموم ایرانم نمیتونند گولش بزنند و قوی تر از شوهرشم هست 

اینارو قبول داری یا نه؟؟؟

اونکه. مردها بیشتر گول خانوم هارو میخورند اینها دلیل نمیشه مهم منطق در کلامه

من منکر گول خوردن مردها توسط زن های مکار نیستم ولیکن مگه فقط زنها مکارند؟ و آیا مرد مکار وجود خارجی نداره؟ قطعاً داره و شوهر بعضی خانمها که به همسرشون اجازه ی صحبت همسرشون با مرد نامحرم نمیدن بیشتر دلیل عقلی و منطقی داره و در موارد محدود بددلیه. 

من منکر گول خوردن مردها توسط زن های مکار نیستم ولیکن مگه فقط زنها مکارند؟ و آیا مرد مکار وجود خارجی ...

من قبول دارم حرفتونو 

ولی بد دلی و شکاکی رو بیشتر میدونم 

چون اختلالات روانی درجامعه ما بیشتر از غیرت و این جور چیزاست 

مرکز امار اینارو میگند