بچها مثلا واسه سفارش ی وسیله که فروشنده مرد است اگه من پی ام بدم عکس وسیله رو بخوام و آقا برام بفرسته یا زنگ بزنم به آقاهه برای خرید شوهرم گیر میده میگه چرا به مرد غریبه پیام میدی بگو خودم پیام بدم منم خب نمیتونم همه چیزو به اون بگم کههه امروز باهام بحث کرده که چرا این کارو کردی شوهرای شمام همینن؟
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
زن خودش عقل داره ببینه ی مرد داره مزاحمش میشع میزنه بلاکش میکنه یا جوابشو نمیدهاینکار دقیقا مفهوم ای ...
در اینکه زن ها عقل دارند شکی نیست ولیکن اینهمه خانمی هم که گول مردای کلک و مخ زن رو خوردن رم نمیشه نادید گرفت . شما نگاه نکن که خودت زرنگ و محکمی بعضی از خانمها زود گول میخورن لذا مردها که همسر خودشون رو میشناسند میفهمند که بهشون اجازه بدن یا ندن...
اونکه. مردها بیشتر گول خانوم هارو میخورند اینها دلیل نمیشه مهم منطق در کلامه
من منکر گول خوردن مردها توسط زن های مکار نیستم ولیکن مگه فقط زنها مکارند؟ و آیا مرد مکار وجود خارجی نداره؟ قطعاً داره و شوهر بعضی خانمها که به همسرشون اجازه ی صحبت همسرشون با مرد نامحرم نمیدن بیشتر دلیل عقلی و منطقی داره و در موارد محدود بددلیه.