2777
2789
عنوان

دیدن ماهی قرمز

| مشاهده متن کامل بحث + 86 بازدید | 20 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چیه داستانش

وقتی امام رضا اومدن به ایران قصدشون انقلاب بود که خب دیدن مردم ایران آمادگی ندارن منصرف شدن 

این اواخر عمرشون مامون خیلی اولدرم مولدرم میکرد 

قبل شهادتشون به یکی از یارای با وفا شون یاد دادن که پیامی رو به مامون برسون 

اون پیام این بود:

اون شخص یه چیزی زیر زبون میگه روی خاک یه حوضچه خود به خود به وجود میاد 

بعد با دستش 3 تا ماهی گلی درست میکنه میندازه تو آب و باز چیزی زیر زبون میگه و هر سه زنده میشن 

کوچکترین ماهی توسط ماهی متوسط خورده میشه و ماهی متوسط توسط ماهی بزرگ 

حالا ربط این موضوع به مامون چی بود؟ 

عباسی ها با حمله ی مغول از ایران فرار میکنن(متوسط مغول بود) و بعد اون حکومت شیعی شر مغول و از ایران میکنه (ماهی بزرگه) 

میخواستن بفهمونن که برنامه ی من سر جاشه و در هر صورت تو بازنده ای

وقتی امام رضا اومدن به ایران قصدشون انقلاب بود که خب دیدن مردم ایران آمادگی ندارن منصرف شدن این اواخ ...

من از امام رضا خواستم ی پسر سالم و صالح بهم بده میبرمش امام رضا .ولی امروز ntاحتمال داد دختره.نمیدونم قربون امام رضا.شاید صلاحم این بود

من از امام رضا خواستم ی پسر سالم و صالح بهم بده میبرمش امام رضا .ولی امروز ntاحتمال داد دختره.نمیدون ...

عه جدی؟ نمیدونستم

نه مثل این که خوابت واقعا مربوط به امام رضاست😅

حدسم درست بود