jingolimingoli مدیر عضویت: 1402/11/12 تعداد پست: 3933 عنوان امشب خاستگاریمه این لباس خوبه | مشاهده متن کامل بحث + 250 بازدید | 18 پست عکس نمیذارمیه کت دامن ساده ولی شیک سرمه ایی دارم دامنش بلندهیه شومیز شلوار ست مشکی مجلسی ام دارم با شال سفیدیه تونیک سفیدم دیشب خریدم با شلوار دمپاهر سه تا قشنگن پوشیدم دودل شدم کدومو بپوشم؟ باید رسمی باشم یا نه؟ 1404/08/13 | 16:38 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
هییما عضویت: 1396/08/02 تعداد پست: 1792 من 22خاستگارم 27غریبس حدودا سه سال پیش اومدن خونمون واسه حرف زدن الان رسمی میخوان بیان خواستگاری منم ... هر چ سنگین تر ، رنگین تر ، کلا هر چی دختر خودشو بگیره و پوشیده تر باشه ، ت. چشم مردم باوقارتر و اصیل تر میاد
jingolimingoli مدیر استارتر عضویت: 1402/11/12 تعداد پست: 3933 چرا سورمه ایی و سیاه اخه عروووس گلبهی و نباتی و این تناژ برای خواستگاری بپوش باورت میشه شرط اصلیم این بود لباس عروس تنم نکنم؟ اصلاااااا اعتماد ب نفس رنگی پوشیدن ندارم پوستم گندمیه ولی واقعا از رنگا روشن خوشم نمیاد امشبم بزور ابجیم گفت یه روسری سفید بپوش
jingolimingoli مدیر استارتر عضویت: 1402/11/12 تعداد پست: 3933 هر چ سنگین تر ، رنگین تر ، کلا هر چی دختر خودشو بگیره و پوشیده تر باشه ، ت. چشم مردم باوقارتر و اصیل ... مررسی عزیزمم
artistttttt عضویت: 1402/11/10 تعداد پست: 3271 باورت میشه شرط اصلیم این بود لباس عروس تنم نکنم؟ اصلاااااا اعتماد ب نفس رنگی پوشیدن ندارم پوستم گندم ... حتما با ی روانشناس حرف بزن عزیزم اعتماد ب نفست خیلی پایینه چی از بقیه کم داری ک لباس عروس نپوشی اخه چقدر حرص خوردم خیلی خوشگلی منم گندمی پوستم خیلی راضیم تو داری عروس میشی خوشگل خانم باید بهترین ها برات باشه