2777
2789
عنوان

راجب خواهر شوهرا نظر بدید

119 بازدید | 15 پست

من پست میذارم با شوهرم خواهرشوهرا فقط لایک میکنن بعد جاریم ک پست میذاره خودشونو جر میدن با کامنت گذاشتن حتی واسه شوهرمم کامنت میذارن و اینم بگم مشکلی نداریم همشم پست میدن چقد یکی میتونه عقده ای باشه

هه....

خواهرشوهرا من که آنقدر حسودند که نگو حتی یه استوری واتساپ ساده را هم که می‌زارم باز نمی‌کنند ببینند خیلی خیلی زورشون میاد حسودند من هم بیشتر پروفایل می‌زارم😂

آره خوشگلم.پس چی؟😐😍😍😌همه میگن.شما هم بگو😛لایکم نکن.جنس مخالف بیاد پا شکسته باید بره حواستا جمع کن.متاهلم🤨😐

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چه ربطی دارهاگر کسی استوری کسی رو نبینه حسوده؟

نه کلا بحث به استوری نیست خیلی کارهای دیگه هم می‌کنند و کردند حتی شوهرم به چیزی برام بخره یا به نامم بزنه خودشون میکشند

آره خوشگلم.پس چی؟😐😍😍😌همه میگن.شما هم بگو😛لایکم نکن.جنس مخالف بیاد پا شکسته باید بره حواستا جمع کن.متاهلم🤨😐
بنظرت خواهر شوهرا منم حسودن؟

از من که حسودند این یه نمونه بود هر وقت شوهرم به چیزی بخره یا به نامم بزنه خودشون میکشند

خواهر شوهر من ک خوبه  هروقت میاد دیدنم کادو میگیره برام 

یا مثلا  ست میخره برا خودشو من و    تحویلم میگیره دعوتم میکنه  نصحیت میکنه چحوری حکمرانی کنم بر شوهرم😂😂

حتی کادوی عقدمون ک برامون گرفته بود خیلی با ارزش تر از کادوی مادر شوهرم بود

کجای آرزو های محال👩🏻‍🦯     متاهلمو متعهد🫀💍✋🏻 طُ در من از من فراوان‌تری:)    کاربری دست ۲ نفره

چه ربطی دارهاگر کسی استوری کسی رو نبینه حسوده؟

خودم بشخصه استوری واتساپ همه و همه رو باز نمیکنم احساس میکنم شاید شخصی باشه اگر طرف فامیل دور باشه که هیچ صنمی باهاش ندارم باز نمیکنم

یا خانواده شاگردانم رو اصلا

اگر دیدی برای حل مشکلم صلوات بفرست❤
خودم بشخصه استوری واتساپ همه و همه رو باز نمیکنم احساس میکنم شاید شخصی باشه اگر طرف فامیل دور باشه ک ...

اگه شخصی بود که نمیزاشت استوری واتساپ از نظر من بی احترامی وقتی کسی است ام می‌زاره استوری واتساپ اش با شما پس دوست داره که استوری اش ببینی

خودم بشخصه استوری واتساپ همه و همه رو باز نمیکنم احساس میکنم شاید شخصی باشه اگر طرف فامیل دور باشه ک ...

با شما به اشتراک می‌زاره تایپ نشد

اگر آدم دوری باشه اصلا اینکارو نمیکننم

😂😂هرچی بگم کار خودت می‌کنی آخر حالا خواهر شوهرم من صدتا غریبه را می‌بینند از منو نه

😂😂هرچی بگم کار خودت می‌کنی آخر حالا خواهر شوهرم من صدتا غریبه را می‌بینند از منو نه

😀خوب آدما باهم فرق میکنند

اگر از عمد اینکارو میکنن برات بی اهمیت باشه

هرچی اهمیت ندی بیشتر میان سمتت

اگر دیدی برای حل مشکلم صلوات بفرست❤