2777
2789

سلام وقت بخیر 

من اسم دخترم به ترکی  هست و با آ شروع میشه 

مادرشوهر اسرار داره نوه اش بگه آنا ولی من دوست ندارم با اسم دخترم هم قافیه باشه اونم به معنی مادر اونم جفتشون ترکی هست  الان به انتخاب پدرشوهرم قراره  بهش بگه مادرجون حالا همسرم میگه اگر قراره اون چیزی که مادر من میخواد نباشه پس به پدر و مادر توهم باید مادرجون و پدر جون بگن من چیکار کنم به نظرتون ؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به مامان خودت چی میگه؟

فقط 13 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
پرندگانی که در قفس به دنیا آمده اند….                                    پرواز را یک بیماری میدانند…🕊

بقیه نوه ها مادرشوهرتو چی صدا میکنن دخترتم همونو صدا کنه

طرف شوهر من نوه ها به مادر شوهرم میگن عزیز طبیعتا دخترمم میگه عزیز به مامان خودم میگه مامان

لبم گر بی سخن باشد نگاهم صدسخن دارد😓

خب بگه آنا چی میشه؟؟؟هم قافیه باشه چی میشه؟؟؟؟

دوست ندارم مادرشوهرم بخواد دختر منو بچه خودش بدونه وقتی یک ساعتم هیچ زحمتی براش نکشیده ۵۰سالشه فکر می‌کنه خیلی جوانه اگر بهش چیز دیگه بگن پیر به نظر میرسه در صورتی که خانواده منم همین سن و سال رو دارن