2777
2789

نمیخوام کد دعوت بدم چون پول زیادی نمیده فقط خواستم بهتون بگم اگه خواستین افتتاح حساب کنید کلا هم تا اخر امشبه طرحش

هم کارت میگیرین هم پونصد پول🤷🏼‍♀️

برنامش برای بالای هیجده ویپاده برای زیر هیجده زیپاد

باید با کد معرف ثبت نام کنید که کدمعرف زیپاد باید باشه ویپاد قبول نمیکنه

زیر ۷ سال هم داره

او را نه تنها دوست داشتم                                                      بلکه همه ذرات تنم                                                                او را میخاست  

اگه قبلا افتتاح حساب کرده باشیم وکارت داشته باشیم چی؟ میده بازم؟ بعد جایزه اس یا وامه؟

عزیزان نی نی سایتی لطفا مادرانی که بالای 30 سال هستند توتاپیکهای من شرکت کنن. نیاز به راهنمایی ونظرمجردها وبچه مدرسه ای هاندارم ضمنا توی تاپیکی که درموردش تجربه دارید برید راهنمایی کنید واگر تجربه ندارید نظراتتون رو برای خودتون نگه دارید ما بهش احتیاج نداریم.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمیشه من ثبت نام میکنم یا میگه کدملی قبلا وارد شده 

یا میگه کدملی درست نیست 

دلم‌میسوزد‌وکاری‌ز‌دستم‌بر‌نمی‌آید.شبیه عکس پروفایلمم...   خدایا تروخدا باشه؟!...🥲                                                                           دعا کن آدم شم و بهت برگردم غلط کردم بی غمت   اگه سر کردم ، هر عشقی غیر عشق تورو اقا جون غلط کردم اصن اگه باور کردم....تورو جون رقیه زود منو پاکم کن نشد شرِ منو از سر دنیا کم کن.... یاثارالله مددی حسین اباعبدالله💔

اگه سیمکارت بنام خودمون نداشته باشیم نمیتونیم؟؟

فقط 21 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تیکر رو به نیت باردار بودنم گذاشتم ی صلوات مهمونم میکنی باردار باشم ..دعات میکنم🫠💖

من بالای ۱۸ ام و توی پاسارگاد حساب ندارم

یعنی واقعا کارتی ک میاد برام

توش ۵۰۰ پوله؟؟؟؟

هزینه ی ثبت نام هم داره؟؟؟؟؟

آخه بانک رفاه ازم ۱۰۰ تومن هم گرفته و غیر قابل برداشت کرده 

من بالای ۱۸ ام و توی پاسارگاد حساب ندارمیعنی واقعا کارتی ک میاد برامتوش ۵۰۰ پوله؟؟؟؟هزینه ی ثبت نام ...

شما باید ویپاد نصب کنی نه بالای ۱۸ هدیه نداره اما اگر کسی دعوت کنی هرنفر ۷۵ تومن میگیری 

و اینکه شرایط وام دهی عالیه داره 

افتتاح حساب هم رایگان هستش و کارت درب منزل رایگان میاد 

یکی از بانکهایی ک کارتش خیلی بکار میاد 

خواستی افتتاح حساب کنی ممنون میشم کددعوت منوبزنی 

کددعوت

CP7422

خوب کد بده پسرم رو ثبت نام کنم

ببین تبلیغش کجا دیده شاید اگر از اونجا ثبت نام کنی ۵۰۰ بده 

قبلش مادر یا پدر باید ویپاد داشته باشند 

کدمعرف ویپاد

CP7422

کدمعرف زیپاد