سلام من امروز صبح بی بی چک زدم مثبت شد تقریبا ۵ هفته از نزدیکیم میگذره توروخدا اگه راهی دارین برای سقط کمکم میکنید قضاوتم نکنید خودم میدونم گناهه و .... اما واقعا شرایطشو ندارم.لطفا قضاوت نکنید حالمو از این بدتر نکنید فقط کمک کنید اگه نمیتونید کمک کنید اصلا جواب ندین.ممنون.
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
من موندم چرا خیلی ها میلیون میلیون پول میدن حامله نمیشن خاله منم سقط کرد بچه نمیخواست الآنم بچه دار نمیشه هر کاری میکنه نمیشه هر دکتری رفته همسایه ما حامله نمیشد هر کاری کرد آخر عفونت وارد خونش شد مرد
توروخدا اگه میتونین جای خواهرتون به من کمک کنید.من خودم یه دختر دارم.نمیخوام زندگی یه نفرو بگیرم اما ...
عزیزم امیدوارم خدا مشکلتو حل کنه ولی هرکس راهنماییت کنه برا سقط در واقع تو این گناه شریکت شده بهتره بری پیش دکتر یا ماما راهنماییت کنن.. ان شاالله خدا گره از کارت باز کنه