2777
2789

چرا وقتی شرایط برای خودتون اوکیه فکر میکنید برای بقیه ام همونطوره

طرف تاپیک میزنه شوهرم عالی بود خیانت کرد ولش کردم ازدواج کردم این شوهرم‌متعهده و خوبه چرا خودتونو حقیر میکنید پای شوهر خیانتکار میشینید

من چندنفرو میشناسم ک جدا شدن ی بدترش گیرشون اومده

یکی بود حالا از شوهرش سر خیانت جدا شده بود بعد چند سال ازدواج کرد بایکی همه میگفتن بهترینه دختره ی روز میره دنبال شوهرش میبینه شوهرش تو ی ویلاس ۴ تا دختر دورشن و....

بچه هااین وسط چی میشن دیگه خدا میدونه.نمیگم خیانت دیدید بمونید ب هر قیمتی میگم شرایط هرکس ی جوره اونی ک میمونه نمیره حقیر و بدبخت نیست شرایطش با شرایط شما متفاوت بوده فقط

یکی از بهترین سریالایی ک دیدم سریال ترکی چوکور بوده البته فقط زیرنویس ،  😍                             وقتی یه نابینا درمان میشه          اولین چیزی ک دور میندازه عصاشه........                                                                                                                                                               میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو****                                 ❤️کار بر no aks هستم❤️   

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بله درسته تو هر موضوعی هم باشه نمیشه نسخه یکسان پیچید

برای همه آرزوی آرامش دارم  ....در قضاوت کردن احتیاط کنیدزمین به طرز عجیبی گرده تجربش میکنی خودت نه عزیزت دیدم که میگم .............من وفادارترین آدما رو دیدم که خیانت کردن.باهوش‌ترین آدما رو دیدم که فریب خوردن.صادق‌ترین آدما رو دیدم که دروغ گفتن. مهربون‌ترین آدما رو دیدم که دل شکستن. قوی‌ترین آدما رو دیدم که کم آوردن.بالغ‌ترین آدما رو دیدم که بچگانه رفتار کردن.و از همه‌ی این‌ها متوجه شدم هیچ بد و خوب مطلقی وجود نداره، همه ممکنه اشتباه کنن و هیچ چیز از هیچ کس بعید

والا بخدا منم تاپیک زدم لنگ پول اینام شوهرم سر هر کار میری فوری از شانس میخوابع کار میگه ن این هزینه رو دروغ نیگی برا ازمایش شما شانس داشتی کارت ب ازمایش نخورد شما شاتس داشتی کارت همیشه ب راه بود

اگه دیدی جوابتو ندادم به دلیل اینه که  جواب ابلهان خاموشیست...

مگه حتما باید شوهر کنید؟اگه خیانت کار بود جدا شید. واجب نیست بعدش دوباره شوهر کنید. یه استراحتی به خ ...

طرف خونه نداره خانوادش قبولش نمیکنن بچشو قبول نمیکنن چیکار کنه کجا بمونه

شرایطا متفاوته

یکی از بهترین سریالایی ک دیدم سریال ترکی چوکور بوده البته فقط زیرنویس ،  😍                             وقتی یه نابینا درمان میشه          اولین چیزی ک دور میندازه عصاشه........                                                                                                                                                               میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو****                                 ❤️کار بر no aks هستم❤️   

طرف خونه نداره خانوادش قبولش نمیکنن بچشو قبول نمیکنن چیکار کنه کجا بمونهشرایطا متفاوته

منفعل نباشه... اگر امکانش رو داره یه کار و هنری برا خودش دست و پا کنه 

در هر حال خیانت بخشیدن ندارهمیتونه ازدواج نکنه

کسی ک دوتا بچه کوچیک داره از کجا بیاره بچه هارو نگه داره 

کسی ک خونه نداره کجا بمونه؟