تو تاپیک قبلی ی راهنمایی خاستم که خداروشکر اینجا همه شوهرشون تمییز و جلتمنن هستن البته تقصیر خودم هست خر شدم فقط چشم به دوختم که اخلاق داره خونه داره اهل کار هم هست مشروب خور هم نیست قیافه ام در حد خیلی معمولی داشت نفهمیدم ی موضوع پبش پا افتاده ایقدر اهنیتت دار میشه ینی طهارت نگرفتن بعد از ادرار باعث شده شبا جا خواب مون جدا شع همه چیز واسع هم جدا داشته باشیم بیشتر شبیه هم خونه این تا زن و شوهر
اسی حتما باهاش جدی صحبت کن جدی برخورد کن اینطور که معلومه داره کل زندگیتو نجس میکنه و به گند میکشه
به خودم قول میدم سال بعد دبیری عربی یا ادبیات بیارم 🥺💔 دختری از جنس رویا 🤍🌿 یک عدد دختر چادری هستم 🙂❤ عاشق تدریس و معلمی ، عاشق کتاب های تخیلی و عاشق طلق زیر یه عالمه روسری رنگی رنگی 😍🤍💛
به خودم قول میدم سال بعد دبیری عربی یا ادبیات بیارم 🥺💔 دختری از جنس رویا 🤍🌿 یک عدد دختر چادری هستم 🙂❤ عاشق تدریس و معلمی ، عاشق کتاب های تخیلی و عاشق طلق زیر یه عالمه روسری رنگی رنگی 😍🤍💛
سایت عمومیه عزیزم😊 در ضمن عقاید استارتر مشخصه کاملا شما عقایدت رو برا خودت نگه دار و درست راهنماییش کن وقتی شوهرش خونشو نجس میکنه دیگه علم این وسط چی میگه؟