2777
2789
عنوان

خوشبخالتون همه شوهرتون جلتمن و تمییز هستن

| مشاهده متن کامل بحث + 706 بازدید | 42 پست

اسی حتما باهاش جدی صحبت کن جدی برخورد کن اینطور که معلومه داره کل زندگیتو‌ نجس میکنه و به گند میکشه 

به خودم قول میدم سال بعد دبیری عربی یا ادبیات بیارم 🥺💔 دختری از جنس رویا 🤍🌿 یک عدد دختر چادری هستم 🙂❤ عاشق تدریس و معلمی ، عاشق کتاب های تخیلی و عاشق طلق زیر یه عالمه روسری رنگی رنگی 😍🤍💛

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

واقعاااا بدون دمپاییی اه خوا فهت رحم کرده چجوری تحمل کردیش

منی که مجردی داداشام حتی رختخوابشون هم بوی ادکلن میداد یهو رفتم پیش این میکروب ناراحتی اعصاب گرفتم یکسال کارم گریه بود تازه هیزم بود میمون

من گفتم من این کارو میکنم؟

برداشت من این بود 😶

به خودم قول میدم سال بعد دبیری عربی یا ادبیات بیارم 🥺💔 دختری از جنس رویا 🤍🌿 یک عدد دختر چادری هستم 🙂❤ عاشق تدریس و معلمی ، عاشق کتاب های تخیلی و عاشق طلق زیر یه عالمه روسری رنگی رنگی 😍🤍💛

برداشتتو پیش خودت نگه دار

سایت عمومیه عزیزم😊 در ضمن عقاید استارتر مشخصه کاملا شما عقایدت رو برا خودت نگه دار و درست راهنماییش کن وقتی شوهرش خونشو نجس میکنه دیگه علم این وسط چی میگه؟ 

باهاش صحبت کردی بگو اینطوری برای خودتم ضرر داره روایتی حدیثی چیزی هست بهش نشون بده بگو اب بگیر حالا خشکم نکردی نکن بگو زشته بوی اسوس میدی اطرافیان پشتت حرف میزنن ازت دور میشن من خیلی دوستت دارم بخاطر من لااقل اینکارو بکن شبا ک جدا میخوابیم میترسم ی طهارت ارزششو داره زنت ازت ناراضی باشه و شبا تنها بخوابه و شبشو با استرس و ترس صبح کنه بگو الگوی بچه هامی(اگر بچه دارید)فردا ازت یاد میگیرن و... در نهایت مشاوره