2777
2789
عنوان

چرا بیشتر ایرانی ها خارجی ها را ایرانی نمیدونن

| مشاهده متن کامل بحث + 1954 بازدید | 150 پست
چون ایران با هیچ کشوری قابل مقایسه نیست بنظرم.وضعیت الانو نبین‌.بنیان گذار تمدنیم. انقد راحت نباید ک ...

این حجم از غرور و نادانی عجیبه....

افغانستان تا صد سال پیش جز ایران بوده .....یجوری حرف میزنی انگار پر از عقده هستی...شبیه یه بچه ۴ساله عقده ایی رفتار میکنی ببخشی خیلی رک واقعیتو گفتم بهت....

این حجم از غرور و نادانی عجیبه....افغانستان تا صد سال پیش جز ایران بوده .....یجوری حرف میزنی انگار پ ...

نه عزیزم راحت باش.

منم خیلی رک میگم نظر و عقیده من به تو ربطی نداره.

تاریکی به کام💅.

زخم‌ هایم را دوست دارم ، آنها شاهدان اصلی‌ام هستند ، که چطور شجاعانه زندگی کردم .

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کار خوب رو ما میکنیم که اجنبی قبول نمیکنیم. الان همون انگلیس و فرانسه و المان و... به غلطت خوردن اف ...

مهاجرین توی پیشرفت کل اروپا بینهایت تاثیر مثبت داشته اونم بخاطره سیاست درست و انسانی خودشون بوده قابل مقایسه با کشورای مسلمان و مدعی تمدن و ... نیس

نه وچرا بعد از ۵ سال کار و زندگی تابعیت میگیرنیعنی رسماً میشن آمریکایی کانادایی یا آلمانی فقط تنها م ...

عزیزم همونم‌میشه باراک حسین اوباما ریس جمهور امریکا نمونش هم مهاجر بوده هم سیاه پوست و .... البته توقعی نداره کسی از کشورای جهان سوم 

اینقدر تعصب کورکورانه نداشته باشیم 

والله درسته ایرانی نمی‌دونیم

ولی چه فایده

۴۵ ساله همین افغانی‌های نجس سه نسلشون ،خون ملت رو کردن تو شیشه

از پارسال که یه تعدادشان اخراج شدند آمار جرم و جنایت چهل درصد کم شده

وقتی نمیتونیم بیرونشون کنیم با این وضعیت خودمون,حالا هی بهشون بگیم خارجی و افغانی، چه فایدهههههه؟؟؟؟

والله درسته ایرانی نمی‌دونیمولی چه فایده۴۵ ساله همین افغانی‌های نجس سه نسلشون ،خون ملت رو کردن تو شی ...

افغانی های نجس؟!

من عاشق اینم دست آدمای عقده ایی رو رو کنم برای بقیه و خودشون تا جهانی زیباتر و انسانی تر داشته باشیم بخاطره همین رفتم و زندگیتو خوندم و مطمین شدم توام مث خیلیا عقده ایی هستی دست خودتم نیس از کتکایی که پدرت توی بچگی و بزرگسالی میزد و خونین میکرد تورو و سواستفاده هایی که حسام دوس پسرت ازت کرد از تحقیرایی که مادرت زیر دست پدرت میشد از تحقیرایی که خاهرای حسام به خانوادت و خودت کرد  و هزاران چیز دیگه ....

عزیزم لطفا عقده هاتو رو بقیه آدما خالی نکن قربون اون گذشتت بشم که الان نرمال نیستی ظاهرسازی نکن خودتم گول نزن درمانش کن موفق باشی

افغانی های نجس؟!من عاشق اینم دست آدمای عقده ایی رو رو کنم برای بقیه و خودشون تا جهانی زیباتر و انسان ...

تو چه قدر بد بخت و بیکاری . همه رو حفظ کردی واقعا؟؟؟؟ 😂😂😂

تو افغانی و نجسی

این رو من نمیگم

آمار کلانتری‌ها توی چند ماه اخیر میگه گل

اونها هم عقده ای هستند؟؟؟

آخیییی جوجوی نجس سایت دیگه حرفی برای گفتن میمونه؟؟؟

آمار کلانتری‌ها به صورت رسمی

اینم میخوای زیر سوال ببری؟

فارسی خواندن هم بلدید مگه ؟؟؟؟ آهان توی ایران به صورت دزدی با امکانات و مالیات و نفت ایرانیها سواد یاد گرفتید 

افغانی های نجس؟!من عاشق اینم دست آدمای عقده ایی رو رو کنم برای بقیه و خودشون تا جهانی زیباتر و انسان ...

باشد روزی که کل ایران و کل دنیا از وجود غارتگرها و متجاوزهاو دزدهای بوگندوی افغان پاک بشه

دختر یا پسر افغان با هویت نامعلوم

چرا هر چه قدر خودتون رو بشورید بوی گند تون نمیره؟ ☺️😂😂😂

این رو برات بگم، من در حال حاضر یکی از موفق ترین زنان ایرانی توی عرصه ی کاری خودم هستم

الهی شکر

از چشم بد به دور

جایگاهی که امثال شماها هیچوقت توی خواب هم نمی‌بینید

دیگه مزاحم نشو بوگندوی

ریپتم نمیخونم دیگه زحمت تایپ نکش

چون اونجا اروپا و آمریکاست، ما اینجا خودمون آب و برق نداریم، بعدم هیچ کشوری اجازه نمیده مهاجراش بیان ۱۰ تا ۱۰ تا بچه بیارن، نیازی به آدم اضافه نداریم، اگر برید کشور خودتون واقعا ممنون میشیم، بعدم افغان ها تو ایران شدن ۱۵ میلیون، من میرم بیرون کلا شده کابل، مطمئن باش از یه قومیت تو اروپا هم آنقدر زیاد بشه بیرون میکنن، الان اوکراینی ها فقط ۲ میلیون ریخته بودن تو آلمان، آلمانی ها خیلی ناراحت بودن، که چرا ۲ میلیون ریخته اینجا، بعد ما بیشتر از ۱۰ میلیون مهاجر از یه قوم راه دادیم، من به عنوان یه ایرانی راضی نیستم واقعا، الان که دیگه کشورتون جنگ نیست، لطفا برگردید کشور خودتون، تازه محض اطلاعت کانادا هم داره مهاجرانی که خیلی به دردش نمیخورن رو میریزه بیرون و اخراج میکنه

Am my demon.. حسبـی الله🎐🎑

این حجم از غرور و نادانی عجیبه....افغانستان تا صد سال پیش جز ایران بوده .....یجوری حرف میزنی انگار پ ...

البته قابل ستایشه که افراد اگاهی چون شما هستن ولی اگر بخوام حرف شمارو تصحیح کنم ، اسم ایران زمانی ایران نامگذاری شد که پهلوی اومد ، قبل از اون هم بقیه ی کشورایی که یه سرزمین بودن جز ایران نبودن ، فقط یه سرزمین بودن به اسم سرزمین پارس ، یعنی پارسی زبانان ، مرکزش ایران فعلی نبوده اصلا جایی به اسم ایران وجود نداشته ، پس این حرف که بگیم همه برای ایران بوده غلطه چه بسا مرکزش و اگر تاریخی نگاه کنیم برمیگرده به یکی از کشورای همسایه 

آنکس که در قفس زاده شده ، پرواز را یک بیماری میپندارد 

خودت داری میگی تا ۱۰۰ سال پیش، الان افغانستان آب و به روی سیستان بلوچستان بسته، به ما رحم نمیکنن بعد ما باهاشون خوب رفتار کنیم؟ خب اگر اینجوریه افغانستان و بدید به ما به زمینای ایران اضافه بشه، اونجوری قبوله

Am my demon.. حسبـی الله🎐🎑