2777
2789
منم میخام از روو به روو باریک بشهآهااا نوک بینیت اومده پایین یه مقدارتنفست خوبه؟

نه نوک بینیم نیومده پاین مثلا سربالا نیس و مستقیمه زیر نوک بینیم یکم پاینه 

هعی دنیا به هیچکی وفا نداری...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم میخام از روو به روو باریک بشهآهااا نوک بینیت اومده پایین یه مقدارتنفست خوبه؟

بنظرت اگه من اسم نیمه فانتزی نیارم و فقط بگم سربالا بشه و قوسش اگه بشه بیشتر کافیه ؟ چونکه دکترم هعی میگه گوشتیه ضخیمه نمیشه چروک میشه و برا صاف کردن زیر نوک بینی غضروف لازمه

بنظرت اگه من اسم نیمه فانتزی نیارم و فقط بگم سربالا بشه و قوسش اگه بشه بیشتر کافیه ؟ چونکه دکترم هعی ...

خب عاره اسمشو نگو

ولی چیزایی که دلت میخادُ بهش بگو 

بعد گفت غضروف میخادُ اینا بگو ولی نتیجش همونی میشه که من میخام!

خب عاره اسمشو نگوولی چیزایی که دلت میخادُ بهش بگو بعد گفت غضروف میخادُ اینا بگو ولی نتیجش همونی میشه ...

اخه هعی میگفت احتیان نداری یحورایی منو سر خودش وا میکرد میترسگ زیاد بگم چیکارا کنه که قبولم نکنه 🙄😬😬

هزینه داره‌ها ولی نمیدونم چقدره برای همینه جراحی ترمیمی گرونترهتازه خوبه از دنده خود آدم برمیدارن 🙄

درسته پس چون دکتر منم گفت اگه کار به غضروف دنده اینا بکشه ۶۰ میلیونه غیر از اون ۱۴ تومن