2777
2789
عنوان

چطوری دخترمو از شیشه شیر بگیرم تجربه ای دارین ممنون میشم بگین

| مشاهده متن کامل بحث + 279 بازدید | 43 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وای خدا چرا همچین کردی،معده بچه نابود میشه

خب وقتی میگن بعد ی سالگی بدین چ اشکالی داره

سه تایی شدن یه رابطه فــقـــط وقتی خوبه که نفر سوم خیلی خیــلی کوچولو باشه 
اره

شیر گاو زیر دو سال ممنوعه خواهرم فکر کنم گوارش بچه رو داغون کردی ...چرا شیرخشک ندادی طفلی بچه

بله من منطقی تصمیم میگیرم و با احساساتم برای تصمیمی که گرفتم عزاداری میکنم 🙂😕 کتاب، شعر، موزیک و فیلم حالمو خوب میکنن 🌿
ااره

خوب عزیزم باید اروم اروم اماده کتی و بهش بگی دیگه باید با شیشه خداحافظی کنیم از نظر ذهنی امادش کن و یه رپز بهش بگو با شیشت خداحافظی کن و از اون روز به بعد بهش نده چیزی هم خواست با نی بده بهش

من دوقلو داشتم وابسته بودن با همین روش گرفتم یک هفته سخت بود بعد اوکی شدن

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)                                                                            
هر روز یه پیمانه شیرخشک کمتر بریز تا وقتی به یه پیمانه شیرخشک برسی و بیمزه بشه ...بچه کم کم عادت میک ...

راه حل خوبیه ممنونم

شیر گاو زیر دو سال ممنوعه خواهرم فکر کنم گوارش بچه رو داغون کردی ...چرا شیرخشک ندادی طفلی بچه

این خوبه ما پاستوریزه از ۸ماه دادیم خدا رحممون کرد بچه یهو شیر مادرو نخورد

اگه دیدی جوابتو ندادم درحدم نیستی وقتمو برا پیام دادن دوباره برات بزارم😏

این خوبه ما پاستوریزه از ۸ماه دادیم خدا رحممون کرد بچه یهو شیر مادرو نخورد

خب چرا آخه 🤕🤕 با شیرخشک اشنایی ندارید مگه

بله من منطقی تصمیم میگیرم و با احساساتم برای تصمیمی که گرفتم عزاداری میکنم 🙂😕 کتاب، شعر، موزیک و فیلم حالمو خوب میکنن 🌿
خوب عزیزم باید اروم اروم اماده کتی و بهش بگی دیگه باید با شیشه خداحافظی کنیم از نظر ذهنی امادش کن و ...

چن ماهشون بود

دقیقا من دادم یبوست شده تنبلی روده گرفته🥺🥺😭💔

🔸️کاربر خانم🔸️                                                            🦋 گر نگه دار من آنست که من می‌دانم.                                        شیشه را در بغل سنگ نگه می‌دارد🦋