وایولتورگاردن مدیر عضویت: 1404/05/17 تعداد پست: 1186 عنوان به راحتی همه برنامه هام خراب شد | مشاهده متن کامل بحث + 198 بازدید | 17 پست میخواستم ارتودنسی و بلچینگ کنم پوست و موهامو پی ار پی کنم و بینی مو عمل کنم یک سال کار کردم پولشو جور کردم و باردار شدم به راحتی همش خراب شد 🧑🦯هیچ کدوم نمیشه انجام داد سرچ میکنم میزنه بهتره تا پایان بارداری صبر کنی دیروز | 13:39 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
roy_ro عضویت: 1404/02/28 تعداد پست: 3011 پایان بارداری ک هیچتا پایان شیر دهی هم باید سعی کن واسه خیلی چیزا
royaaa77 عضویت: 1401/08/21 تعداد پست: 3678 چقد درکت میکنم منم بعد مدتها پول جمع کرده بودم برا دندونام رفته بودم برا لیرز موهای زائد، برنامه مسافرت چیده بودیم یهو حامله شدم همش به فنا رفت 🤕😅تازه کارای پسرم راحت تر شده بود یکم برا خودم وقت داشتم که دومی تشریف اورد
sarakhanommgoliii عضویت: 1403/04/10 تعداد پست: 1975 من نظرمو میگمعزیزم پولتو بده طلا ۹ ماه دیگ ک انشالا بچتون بدنیا بیاد یکمم قیمت انس بالا رفته بعد به اندازه ای ک احتیاج داری بفروش ولی خوبه بعد از بارداری اینکارو انجام بدید دیگ بینی تون ورم اینا نمیکنه حداقل فرمش تا چند سال دلخواهت میمونه😝