2777
2789

با سیاست ارومش کن بعش بفهمون غلطه یکی دیدم عین شوهرت زنش سیاستش خدا بود اون‌ مرد جنگلی وحشی تبدیل کرد به ی مرد عاشق و اروم

نر های هول مادر فاکر که درخواست ندین🫵🫵🫵هر نری درخواست بده مادرش خرابه🫵

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

راستش من تعصب زیاد آدمارو روی فحش دادن نمیفهمم.

من هم فحش میدم. اون ادبی ترین آدمی هم که توی تلویزیون هست و ده تا کتاب داره بازم توی تنهاییش فحش میده.

اگه کلا آدمیه که توی عموم جامعه فحش میده خب شاید عصبیه کلا .

ولی اگه نه، مثلا کلا ادم مهربون و ارومیه اما وقتی عصبی میشه فحش میده این اوکیه

نزار حد حریم حرمتها کم و شکسته بشه چون اون دیگ زندگی نیس 

عمری ک اجل در عقبش می‌تازد هرکس که غم و غصه خورد می‌بازد پس غصه و اندوه چرا ای عاقل دنیا ب دمی دنیا کار تو را میسازد & زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست &هرکسی را محرم اسرار و تنهایی ندان سایه همراه تو می‌آید ولی همراه نیست.&گوش خر کوتاه کردی اسب شد آیا مگر؟جان من ذاتیست بعضی ویژگی های بشر

فحش رکیک میدی؟

اگه خیلی خیلی خیلی عصبانی باشم اره اما توی اروم ترین حالتم در حد خفه شو عوضی اشغال

به غریبه خیلی کم پیش میاد بگم. توی خونه فقط چون اذیتم میکنن‌.

اگه هم پشت فرمون باشم یکی بد رانندگی کنه بپیچه جلوم میگم اما به خودش نمیگم. توی تنهاییم میگم بهش

اگه خیلی خیلی خیلی عصبانی باشم اره اما توی اروم ترین حالتم در حد خفه شو عوضی اشغالبه غریبه خیلی کم پ ...

همسر من تو عادی ترین حالتم فحش رکیک میده براش عادیه مثلا به بابام یه فحش جنسی میده

همسر من تو عادی ترین حالتم فحش رکیک میده براش عادیه مثلا به بابام یه فحش جنسی میده

خب سر چی؟ مثلا نمیاد که بگه سلام فلان فلان شده. یه داستانی پشت هست. اون چه اتفاقیه؟

بعد بستگی داره قبلا با هم دعوا کرده باشن یا نه. که روشون توی هم باز شه.

ولی در کل اره اینجوری بده. خب شاید مشکل عصبی داره. کلا وضعیت زندگی، گرونی، مشکلات کاری، احساس درک نشدن، نداشتن یه همدل که باهاش درد و دل کنی، وقتی جلوی گریه هاتو میگیری، وقتی خشم رو میریزی توی خودت و با سیگار تخلیه اش میکنی... کلا همه اینا جمع میشه جمع میشه میترکه

خب سر چی؟ مثلا نمیاد که بگه سلام فلان فلان شده. یه داستانی پشت هست. اون چه اتفاقیه؟بعد بستگی داره قب ...

مثلا دیشب همش سرفه میکردم چون مریض بودم خوابش به هم خورده بود فحش بد داد

خب سر چی؟ مثلا نمیاد که بگه سلام فلان فلان شده. یه داستانی پشت هست. اون چه اتفاقیه؟بعد بستگی داره قب ...

اره دیگ احساساتشو سرکوب میکنه 

چوک فکر نمیکنه مشکلی داره درمانشم سخته

مثلا دیشب همش سرفه میکردم چون مریض بودم خوابش به هم خورده بود فحش بد داد

خخخخ😁

به غریبه ها هم فحش میده یا فقط شما؟

چون من معمولا به آدمای امنم که باهاش احساس راحتی دارم شخصیت واقعیمو نشون میدم.

بعد معمولا آدما توی خواب اخلاقشون عوض میشه. مدلش همینه دیگه. روی خواب حساسه.

میتونست حالا بیدار بشه مثلا بگه قربونت برم چی شده. پا بشه برات آب بیاره بعد یکم نازت کنه بوس بکنه بگه الان بهتری خوب شدی.

بعضیا هم این شکلین که بگیر کپ مرگتو بذار😁

مثلا شاید بگی اره دلم میخواد اون شکلی رفتار کنه اما میگه کپ مرگتو بذار. خب ببین نمیشه این شکلی گفت که ادم عاشقی نیست. زبان عشق همه به یک شکل نیست. شاید واقعا هم آدمی باشه که اهمیت میده بهت و محبت میکنه. فقط روی خواب حساسه

اگه از نظرت ایراد داره خب حتما داره دیگه. داری باهاش زندگی میکنی بیشتر میشناسیش

خخخخ😁به غریبه ها هم فحش میده یا فقط شما؟چون من معمولا به آدمای امنم که باهاش احساس راحتی دارم شخصیت ...

به خانواده خودشم فحش میده 

چی بگم بدای من عادی شده ولی بچه بخواد بیاد بد تربیت میشه

به خانواده خودشم فحش میده چی بگم بدای من عادی شده ولی بچه بخواد بیاد بد تربیت میشه

کلا بد اخلاقه؟ اخلاق خانواده خودش چه شکلین؟ مادر پدر شوهرت چه شکلین

من مامانم بداخلاقه کلا. مثلا صبح از خواب بیدار میشم به جای اینکه بگه روز قشنگت بخیر. یه موضوع بیخودی راه میندازه با داد و هوار. کلا حرفای عادیشم با داد و هوار میزنه. دیگه از این بابت منم عصبی شدم کلا فقط با خودش این شکلیم. یا مثلا میگه مگه نگفتم اینکارو بکنی. در صورتی که مثلا نگفته بود اصلا.

کلا اگه توی خانواده شون با هم قشنگ صحبت نمیکنن همش شخصیت غیبتگو و بددهن و حرف بیار دارن طبیعیه . فکر نکن بچه بیاری درست میشه هاااا . فشار زندگی و سختی کار و گرونی هست . بله برای همه هست. اما ادم میتونه یه قشنگم عزیزم هم لای حرفاش بگه. درسته زندگی سخته ولی قرار نیست برای خودمون و شریک زندگیمون سخت ترش کنیم.