2777
2789
عنوان

شما بودین با این شوهر چیکار میکردید

| مشاهده متن کامل بحث + 220 بازدید | 21 پست
خودمم میدونم براش مهم نیستم‌چون سره هرچیزی وسیله جمع میکنه میره

با توضیحاتی ک خودت دادی طلاق چون جای شما با ایشون عوض شده بجای ک شماقهر کنی و بری اون میره و این زندگی جز تلف کردن عمر نتیجه ای نداره و آخرشم ب جدایی ختم میشه نشه غم و غصه اش آدم رو میکشه 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

باید قبل عقد چشم ت باز میکردی

خب خیلیا تا زیر یه سقف نری باهاشون خودشون رو نشون نمیدن

طرف دیروز یه تایپیک زده بود می گفت ده سال دوست بودیم با هم حالا چند ماه عقد کردیم تا هر مساله ایی پبش میاد قهر می کنه و دنبال طلاقه

ینی طلاق بگیرم

متاشفانه ما خانما فکر می کنیم می تونیم درستش کنیم تغییرش میدیم و شرایط رو به نفع خودمون تغییر میدیم در حالی که واقعیت اینه شاید شما بتونی ۳۰ درصد درستش کنی ولی از اون طرف تمام جوانی و انرژیت رو گذاشتی و بچه هم به زندگیت اضافه میشه و تازه اونجا معضلات زندگیت خودشون رو نشون میدن و شما دیگه توانی برای ادامه دادن برات باقی نمی مونه 

اونجاست که باید بسوزی بسازی و یا با یه بچه بخوای دنبال جدایی باشی

من نمیگم جدا شو ولی خوب همه جوانب رو بسنج

خب خیلیا تا زیر یه سقف نری باهاشون خودشون رو نشون نمیدنطرف دیروز یه تایپیک زده بود می گفت ده سال دوس ...

طرف پرسیدی تو این ده سال چه چالش هایی براش گذاشته ، چه کارهایی کرده چه امتحان هایی ازش گرفته 

همش دنبال پول خرید ، مهمونی ، ، از این خونه به اون خونه ، نامزد بازی ، سفر ، سوغاتی گرفتن بوده 

آیا گفته برای چی ازدواج میخوای کنی ، ایا تو این ده سال یک هفته گذاشته بی خبر بمونه 

هیچ کاری نکرده بعد میای میگی طرف ده سال فلان بوده

از بی عرضه گی خود طرف هست 

چون همش دنبال قیافه و هیکل پول طرف بوده و پز بده من نامزد کردم ، بره تو ماشین جلو بشینه به تاب خوردن ش برسه 

نه درخواست دوستی نه تگ  و نه ریپ جواب نمیدم 🥴 فقط میگم میرم ،  میتونی خودتو مثل کاغذ پاره کنی تا بلکه جواب ت بدم ، زیر دوش یادت نره بری تا سوختن ت خوب بشه