2777
2789
عنوان

خانوما باردارم هوس گوجه سبز کردم

572 بازدید | 71 پست

چکار کنم کجا پیدا کنم. تا صبح تو خواب گوجه سبز مبخوردم بیدار شدم دلم خیلی میخواد 

گاهی خدا آنقدر صدایت را دوست دارد که سکوت میکند تا تو بار ها بگویی خدای من...       

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وقتی نیست چیکار بکنی؟؟یکم صبر کن از دلت میره

فقط 24 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بگو که نیستی فقط خدای جانمازها❤بگو که چاره سازی و خدای چاره سازها❤بگو که نیستی فقط خدای در سجودها❤تو در قیام سروها،تو در خروش رودها❤تو در هوای باغ ها،میان شاه توت ها❤تو بر لب قنات ها،تو در دل قنوت ها❤خدای من،چه بی خبر قدم زدم کنار تو❤رفیق من،چه دیر آمدم سر قرار تو❤قرار من،قرار لحظه های بی قرار من❤خدای من،یگانه ی همیشه در کنار من❤❤
اگه تهرانی بازرا تجریش یه چیز شبیه ترشی شور گوجه سبز داره خواهرم باردار بود رفت خرید

ن ارومیه هستم

چند ماهه هستی؟ چرا من هوس چیزی نمیکنم

منم سر دو تا قبلی هیچی هوس نمی‌کردم 

ولی سر این یکی چرا

فقط 24 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بگو که نیستی فقط خدای جانمازها❤بگو که چاره سازی و خدای چاره سازها❤بگو که نیستی فقط خدای در سجودها❤تو در قیام سروها،تو در خروش رودها❤تو در هوای باغ ها،میان شاه توت ها❤تو بر لب قنات ها،تو در دل قنوت ها❤خدای من،چه بی خبر قدم زدم کنار تو❤رفیق من،چه دیر آمدم سر قرار تو❤قرار من،قرار لحظه های بی قرار من❤خدای من،یگانه ی همیشه در کنار من❤❤
ن ارومیه هستم

من دلم پرتقال میخاست 

امروز خریدم 

واقعا دردناکه 

🔸️کاربر خانم🔸️                                                            🦋 گر نگه دار من آنست که من می‌دانم.                                        شیشه را در بغل سنگ نگه می‌دارد🦋 

آره

وا از کجا میدونی 

🔸️کاربر خانم🔸️                                                            🦋 گر نگه دار من آنست که من می‌دانم.                                        شیشه را در بغل سنگ نگه می‌دارد🦋 

منم سر دو تا قبلی هیچی هوس نمی‌کردم ولی سر این یکی چرا

من اول تو خواب میبینم بعد بیدار شدن هوس میکنم😂😂😂