2777
2789

من و پارتنرم 

خانوادم راضی به ازدواج ما نمیشن 

خیلی تلاش کردیم اما انگاری بی فایدست

میخام تموم کنم نمیزاره 

تموم میکنیم بازم برمیگردیم بهم

زنگ پیام میده که تموم نشه..

وقتی ام که باهمیم نصفه و نیمه هست 

مثل روزای اولش نیست 

روزای اول زنگ پشت زنگ تماس پشت تماس 

اما الان چی....سرد خشک انگار از سر عادت هست

پس چرا نمیزاره برم..

داره اذیتم میکنه سخت میگذره بهم اما میگم عیب نداره نوبت منم میرسه محلش ندم آدم حسابش نکنم...

خیلی که دید میخامش خودشو گرفت دور برش داشت...

موندم این وسط فقطم سپردم دست خدا 

امیدوارم خودش راه درست نشونمون بده

بازم نمی‌دونم چکار کنم 💔 شما دعا کنید راه درست پیدا کنم...دارم عذاب میکشم 

هر که شود صید عِشق کی شود او صید مَرگ💚۱۷خرداد ۱۴۰۳ امضام و عوض کردم ✨یه دغدغه خیلی سنگینی تو سرمه امیدوارم درست بشه💞میشه برام دعا کنین؟اسمم ملیکاست🤍 موسیقی و تآتر کار میکنم سوالی داشتین در این باره جواب میدم😍✨

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کسی که دنبال تلافی هست فقط کات 

اون اگه خوب بود خانواده ت راضی میشدن‌

عمر ت تلف نکن

نفر بعدی 

نه درخواست دوستی نه تگ  و نه ریپ جواب نمیدم 🥴 فقط میگم میرم ،  میتونی خودتو مثل کاغذ پاره کنی تا بلکه جواب ت بدم ، زیر دوش یادت نره بری تا سوختن ت خوب بشه 

دلیل مخالفت خانوادت چیه و چن سالتع

هجده سال اختلاف سنی 

هر که شود صید عِشق کی شود او صید مَرگ💚۱۷خرداد ۱۴۰۳ امضام و عوض کردم ✨یه دغدغه خیلی سنگینی تو سرمه امیدوارم درست بشه💞میشه برام دعا کنین؟اسمم ملیکاست🤍 موسیقی و تآتر کار میکنم سوالی داشتین در این باره جواب میدم😍✨

چرا خانوادت مخالفن؟خودت همه شرایط رو زیر نظر بگیر اگ دیدی مناسبت نیست تمومش کن فوقش چندماه برات عذابه ولی دیگ عمرت هدر نمیرع

خبر خوب این ست که روزی کسی می آید.در میان روزهای خاکستری تان! دست هایتان را خواهد گرفت! گرمتر.صمیمی تر.و هزار بار عاشقانه تر. کسی ک شبیه به آفتاب بعد از یک روز برفی، به تن روزهای سردتان میچسبد. کسی می اید از جنس محبت که مرهم تمام دردهایتان میشود وتمام ترس و کابوس هایتان را در آغوش ارامش حل خواهد کرد. کسی خواهد آمد برای ساختن دوباره ی شما که من آن شخص را معجزه ای از ،طرف خدا می نامم.

خانوادت چرا راضی نیستن

مخالفت بجا دارن منم تازه چشمم باز میشه 

۱۸ سال اختلاف سنی 

چرا خانوادت مخالفن؟خودت همه شرایط رو زیر نظر بگیر اگ دیدی مناسبت نیست تمومش کن فوقش چندماه برات عذاب ...

هجده سال اختلاف سنی 

خریت محض من

وابستگی ما بهم

الان زنگ زد تصویری گفتم موقعیت ام خوب نیست قطع کن قطع کن تماس معمولی بگیر قبول نکرد تا خودم قطع کردم 

بدش اومد

با اینکه عاشق اختلاف سنیم ولی میگم هیجده سال اختلاف سنی زیاده واقعا خانواده ت حق دارن

اره می‌دونم تازه متوجه میشم اصلا بهم نمیایم 

میتونی فراموشش کنی

سخته....