2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نهایت۱۵ چون خودم نمیخوام بگیرم کادوئه نمیخوام بهش فشار بیاد یا تهش ۲تومن

A26

فکرکنم حدود ۲۰ باشه 

گوشی خوبیه

حالم از دلار بهم میخوره، از ریال بیشتر...گور پدر این زندگی، گور پدر هرکی که به ما ظلم کرد...تاوان بدهند یا ندهند چه فرقی به حال ما میکند؟؟؟ما خواهیم مُرد و همه آرزوهایمان را به گور خواهیم برد...اما خدایا یادت باشد ما تو را ندیدیم اما پرستیدیم، تو ما را دیدی اما انگار شتر دیدی ندیدی...ما را در این زندگی نکبت بار میان این لاشخورها و کفتارها و کرکس ها تنها رها کردی...ما فقط یکبار فرصت زندگی داشتیم که نشد، جبران نمی شود، تمام شد...یارب حساب نیست نگو بندگی نکرد، این بنده زنده بود ولی زندگی نکرد... (مجید کریمیان)

خودم الان آ ۵۱ دارم

بنظرم سامسونگ برای پرچم دار خوبه یا حداقل بودجه ۵۰ تومن

کمتر از این شیائومی بخری بهتره

مادرم نوت ۱۳ خریده دوربینش عالیه

حالم از دلار بهم میخوره، از ریال بیشتر...گور پدر این زندگی، گور پدر هرکی که به ما ظلم کرد...تاوان بدهند یا ندهند چه فرقی به حال ما میکند؟؟؟ما خواهیم مُرد و همه آرزوهایمان را به گور خواهیم برد...اما خدایا یادت باشد ما تو را ندیدیم اما پرستیدیم، تو ما را دیدی اما انگار شتر دیدی ندیدی...ما را در این زندگی نکبت بار میان این لاشخورها و کفتارها و کرکس ها تنها رها کردی...ما فقط یکبار فرصت زندگی داشتیم که نشد، جبران نمی شود، تمام شد...یارب حساب نیست نگو بندگی نکرد، این بنده زنده بود ولی زندگی نکرد... (مجید کریمیان)

من هفت سال سامسونگ داشتم یکسال هواوی

چهار ماهه شیاعومی 

هواوی که کلن خلاصه 

سامسونگ دوربینش خیلی بهتره ظرفیت باتریش بهتره 

در عوض شیاعومی دوربینی خوبه ظرفیت باتریش خوب به نسبت سامسونگ نیس ولی سرعت شارژش بالاس کارو در میاره 

ازون ور شیاعومی واقعن متنوعه 

ولی سامسونگ من اف 13داشتم با کسی که a53داش هیچ فرق ظاهری نداشت 

یکی دیگشم اینکه شیاعومی خیلی قمتش به نسبت امکاناتش بالاتره..... من الان نوت 14پرو رام 12 512دارم که 27خریدم ولی سامسونگ با سی تومن 128گیگ بود که من واقعن کممه 

با اینگه شیاعومی دارم ولی به سامسونگ احترام خاصی میزارم

بسیار سخن بود نگفتیمو گذشتیم

من هفت سال سامسونگ داشتم یکسال هواویچهار ماهه شیاعومی هواوی که کلن خلاصه سامسونگ دوربینش خیلی بهتره ...

پس یعنی بالاخره سامسونگ بخرم یا شیائومی؟

زندگی بزرگترین شوخی خداست💚💚💚 که ما زیادی جدیش گرفتیم💜💜💜