2777
2789
عنوان

واقعا چقدر احساس تعرض بده بعد چند سال هنوزم یادم مونده

| مشاهده متن کامل بحث + 654 بازدید | 38 پست
دقیقا با گوشت و پوست و استخونم درک میکنم حرفتو :)))))همیشه تو ذهنم صحنه خیلی رومانتیک و خوبی رو تصور ...

اره همون تصورش خراب شده

اگه دیدی جوابتو ندادم به دلیل اینه که  جواب ابلهان خاموشیست...

عزیزم کوتاه بیا.چرا همه چیزو سخت میکنی دنبال بهانه برای غصه میگردی ؟😃 همسرت بوده و از عشق بوسیده.به یه سری از این حرفای به اصطلاح روشنفکرانه گوش نکن.خوب مدتها منتظر اون لحظه بوده گناه که نکرده

علامه طباطبایی : ابد در پیش داریم،،،،،برای زندگی دیگران فرشته باشیم😇 نه شیطان😈 ، در پس هر مشورت و نظر ما پشت گوشی ها و در فضای مجازی یک انسان سرشار از احساس نشسته و یک زندگی واقعی داره که با یک جمله یا حتی یک کلمه ما ممکنه تصمیم مهمی بگیره ، سبب از هم پاشیده شدن یک زندگی 💣، از بین رفتن عشق یک زوج 💔، ساختن روزهای تلخ بچه های یک خانواده آسیب دیده 😭 نباشیم.ما نظری میدیم و رد میشیم و به زندگی خودمون میپردازیم یک انسان میمونه و تجزیه و تحلیل حرفهای ما....اشک ها ، شب بیداری ها و تصمیمات مهم.خداوندا مرا آن ده که آن به💫 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تو وسواس داری بدبخت کاری نکرد چه زن چه مرد یکدفعه همو بوس میکنن حتی در مواردی همو گاز میگیرین اون تع ...

اولین بوسه داستانش متفاوته 

کاربری دست ۲ نفر بوده و هست دوستان 

حساس بودی به نظرم دیگه شوهرته 

ما داشتیم میرفتیم آزمایش قبل ازدواج شوهرم دستمو گرفت ولی خیلی حس خوبی بود

دیگه وقتی شوهرت بود که نمیخواست سوء استفاده کنه ازت

چو دل بستم به خدا؛حسبی الله و کفی💕
نه از خانواده شانس اوردم نه از شوهر تازه جالب اینکه اقا هنوزم ازم طلبکاره و میگه تو منو پس زدی تو من ...

سر مسائل خیلی الکی خاطره بد نساز و زندگی رو به کام جفتتون تلخ نکن.یه بار فرصت زندگی داری لذت ببر و طرف مقابلت رو هم شریک این خوشی کن

علامه طباطبایی : ابد در پیش داریم،،،،،برای زندگی دیگران فرشته باشیم😇 نه شیطان😈 ، در پس هر مشورت و نظر ما پشت گوشی ها و در فضای مجازی یک انسان سرشار از احساس نشسته و یک زندگی واقعی داره که با یک جمله یا حتی یک کلمه ما ممکنه تصمیم مهمی بگیره ، سبب از هم پاشیده شدن یک زندگی 💣، از بین رفتن عشق یک زوج 💔، ساختن روزهای تلخ بچه های یک خانواده آسیب دیده 😭 نباشیم.ما نظری میدیم و رد میشیم و به زندگی خودمون میپردازیم یک انسان میمونه و تجزیه و تحلیل حرفهای ما....اشک ها ، شب بیداری ها و تصمیمات مهم.خداوندا مرا آن ده که آن به💫 

این حس تعرض که بهت دست داده با یه بوسه از طرف شوهرت اصلا طبیعی نیست پشت این حس یه سری اتفاقات دیگه یا فرهنگ وحس شرم هست که به دخترا میدن

شوهرت مشکلی نداره و خب اونم مثل تو حس بدی گرفته وقتی پس زدیش

بهتره درموردش صحبت کنید و همدیگه رو درک کنید و حلش کنید

این حس تعرض که بهت دست داده با یه بوسه از طرف شوهرت اصلا طبیعی نیست پشت این حس یه سری اتفاقات دیگه ی ...

مال ۳ ۴ سال پیشه ماجرا

کاربری دست ۲ نفر بوده و هست دوستان 

😐

شوهر منم یهویی بی مقدمه و بی اجازه منو بوسید منم جا خوردم خجالت زده شدم و چون اولین بارم بود نفسم بند امد از دلهره و خجالت اولشم یکم ناراحت شدم اما عقب نکشیدم چون نخواستم از اولین بوسه احساس بدی بگیره چون هیچوقت بعد فراموشش نمیشد .

عزیزم وقتی قبول میکنی با یکی عقد کنی و ازدواج کنی از همون اول یه حسی توت ایجاد شده که قبولش کردی دیگه اون بدبختم خب دوست داشته خواسته بوست کنه چه ربطی به تعرض داره شوهر عقدیته 

تعرض به اونی میگن که طرف غریبه باشه 

رویای مرگ شاید بهانه ایست برای تحمل کابوسی به نام زندگی .......                                                               اگه توی یه کشوری درآمدِ یه آرایشگر بیشتر از یه معلمِ به این معنی نیست که پول تو درس خوندن نیست ،،،، به این معنی هست که مردم از قیافه ی زشتشون بیشتر خجالت میکشن تا مغز خالیشون ......                                                       ماها که بابامون پولدار نبوده یه چیزی رو خوب یاد گرفتیم ،،،، اینکه خیلی راحت قید چیزایی که دوس داریمو می‌زنیم ، پس یه لطفی در حقمون بکن سلطان ، اگه دوسمون داری           زیاد ناز نکن ......                                                                      💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫

فقط میتونم بگم خوشی زده زیر دلت و واسه خودت غصه میتراشی 

یه مثلی هست میگه طرف چوب به خودش میزنه و میناله الان حکایت شماست 

والا من عاشق بوسه های یواشکی  و یهویی شوهرم بودم 

چقد دلم‌واسه شوهرت سوخت بیشتر رو رفتارات کارکن 

اولین بوسه داستانش متفاوته

اولین بوسه و اینا برای تو فیلماست 

شما اگه میخواستی شوهرتو ببوسی ازش اجازه میگرفتی ؟؟ 

درصورتی کارش خیلی بد بود که شما میگفتی نه اون بهت توجه نمیکرد دهنتو میگرفت کارشو میکرد ایناست که وحشتناکه