2777
2789
عنوان

این کاربری مرده زن نماست مواظب باشید🚫🚫🚫

| مشاهده متن کامل بحث + 539 بازدید | 56 پست
کسی که تو نی نی سایت تهدید میکنه هیچ غلطی نمیتونه بکنه عملا آدم عاجزی هست ولی میتونید شکایت کنید چون ...

تهدیدش به هیچجام نیست بابا طرف خودش پاش گیره 😂

ولی دارم براش زنای متاهل و گول میزنه مرتیکه نجس

https://abzarek.ir/service-p/msg/2178600

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

با منم یه مدت چت میکرددرباره خودارضایی بود من راهکار میخواستم واسه ترکش اون عکس اونجاشو واسم فرستاد ...

مطمئن باشید هیچکس راضی نیست عکس اونجاشو تو اینجا بزاره اون عکسا تو اینترنت پره مال یه بنده خدایی بوده برداشته فرستاده آدم عقده ای روانی اینکارو میکنه به دنبال فانتزی مجازی و تخلیه مجازیه

به شما هم پیشنهاد میدم این بحثا رو تو مجازی نکنید اصلا تا طرفو کامل نشناختید

حالا که اینو شما گفتید مطمئن شدم استارتر درست میگه

=

با منم یه مدت چت میکرددرباره خودارضایی بود من راهکار میخواستم واسه ترکش اون عکس اونجاشو واسم فرستاد ...

وای چ لزومی داشت 😰

شما هم تو گوشی هزارتا اسکرین شات دارین ک هیچوقت نمیخونیدش ... توی اینستا کلی پست ذخیره کردین ولی یبارم بهش سر نزدید یا فقط من اینطورم  😑😐 سنگین ترین عمل در روز قیامت صلوات بر حضرت محمد ص و خاندانش هستش حتی اگ وقتم تو این سایت گاهی تلف شده ولی همراه نی نی سایتی ها ترازوی عمل خوبم سنگین تر شده با صلوات پی در پی فرستادن 😁چ فرهنگ خوبی داره اینجا ....حالا ی صلوات منو مهمون کنید تشکر 😜علت انتخاب پروفایلم اینه ک در روز شهادت حضرت رقیه عضو اینجا شدم هیچ چیز این دنیا اتفاقی نیست شاید هزاران درس ازینجا گرفتم
مطمئن باشید هیچکس راضی نیست عکس اونجاشو تو اینجا بزاره اون عکسا تو اینترنت پره مال یه بنده خدایی بود ...

اره عزیزم من میتونم صدتا همون عکس و الان بفزستم از نت میگیره

https://abzarek.ir/service-p/msg/2178600

مطمئن باشید هیچکس راضی نیست عکس اونجاشو تو اینجا بزاره اون عکسا تو اینترنت پره مال یه بنده خدایی بود ...

من والا راهکار میخواستم ولی بدتر تشویق میکرد😐😂 

خیلی عکسه هم طبیعی بود بهم گفت توهم بفرست واسه خودتو که دیگه جوابش ندادم

به من یکی پیام داده بود توروخدا کمک کن نمیدونم خودارضایی رو ترک کنم و بعدش از خودارضایی حمایت میکرد یه طومار نوشته بود یکم خوندم همون ثانیه اول از روی جملاتش فهمیدم جملات یه خانم نیست سریع حذفش کردم و لغو دوستی ...

خب تابلوعن اینا از روی جملاتشون که آقا هستن و فیکن عقده ای ان با اینا اصلا صحبت نکنید بیماری روحی روانیشون بهتون سرایت میکنه کلا آقایی که عضو نی نی سایت بشه به نظرم شرایط روحی روانی خوبی نداره اصلا

=