2777
2789

شدیداً هم اصرار دارن خانم های شاغل پیر و شکسته شدن و انرژی زنانه ندارن...نمیدونستیم ته خونه نشستن و در و دیوار نگاه کردن انرژی زنانه رو بالا میبره 😂 هر شاغلی دیدم با حقوقش کلی به سر و وضعش و تیپش میرسیده و کم تر از سنش نشون میداده برای دلداری دادن خودشون چرت و پرتی نموند به شاغلا نسبت ندن 

بیش از هرچیز در این جهان ، آزادی را دوست بدارید 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تا تلاشو تو چی‌ببنی؟فقط کار کردن؟

اونچه که توابن سایت دیدیم شاغلا همش اصرار داشتن خانه دارا اویزون جیب شوهرن گدایی میکنن درهرصورت هرکی از هر جایگاهی که داره راضی نباشه طرف مقابلو میکوبه جایگاه خانمای شاغلم بالاتر از خانمای خانه دار نیس بذارید هرکی هرجور دوسداره زندگی‌کنه

من عاتقادم براینه هر انسانی توی جایگاه خودش ارزشمنده 

وکوبوندن و مسخره کردن دیگران واقعا زشته

💕 اگر حرفی زدم که کمکت کرد میشه برای سلامتی و عاقبت بخیری دخترم یه صلوات بفرستی ...🙏🍀⁦♥️⁩

راست میگن زنا الان میرن سر کار 90% برای شوهر پیدا کردن لاس زدنه و صیغه شدن

خیلی حرفتون سنگین و پر از تهمته 

این حرف مدیونی داره جون دید جمعی رو نسبت به جمعی دیگه عوض میکنه

از الان تا آخر عمر دیگه ندارمت...‌  بمیرم برات آجی قشنگم که پر پر شدی😭 بمیرم برای آرزوهایی که با خودت به خاک بردی😭اصلا خبر داری چقدرررررررر دلتنگتم بی معرفت ، مگه چی میخواستم ازت جز این که تو باشی فقط😭
نه شاغل به خانه دار ارجحیت داره نه خانهدار به شاغل این یه انتخابه سود و ضررش هم فقط به خود شخص برمیگ ...

خانه دلری رو کسی نگف بندهدخودم هم ئ خانم کدبانوهستم وی زن شاغل تحصیل کرده

با حرفاشون مخالفم اما بارها اطراف خودم دیدم به خانومای خونه دار توهین میکنن که تا لنگ ظهر خوابن

من خودم از سر اجبار خونه دارم و بسیار زیاد از این اتفاق ناراحتم پس با اون قسمت حرفت که میگی تلاشی نکردن به شدت مخالفم

قضاوت نکن عزیزم

عزیزم اگ موفقی و راضی هستی...چه عالی.

چه اهمیتی داره ک بقیه چی میگن.

من و شما نمیتونیم نظرمونو به همه تحمیل کنیم.

یه عده دوس دارن سرکار برن و از مزایاش استفاده کنن.

یه عده هم نه...دوس دارن خانه دار باشن و به بچه هاشون رسیدگی کنن.

خوب همش راسته متاسفانه 

از طرفی مزایایی هم داره مثل اینکه کلاس داره، از نظر اقتصادی هم خوبه ولی هر امتیازی یه هزینه ای داره و اون هم چیزایی که شما گفتین علاوه بر اینکه زن خانه دار مجبور نیست صبح علی الطلوع بیدار شه بره سر کار

در کل سلیقه ایه

شدیداً هم اصرار دارن خانم های شاغل پیر و شکسته شدن و انرژی زنانه ندارن...نمیدونستیم ته خونه نشستن و ...

مگه زن خانه دار همیشه خونه میشینه؟

تفریحات خاص خودشو داره قطعا

هرکسی هرجوری دوست داره زندگی میکنه واقعا توهین کردن زشته