2777
2789
عنوان

به نظرتون کار بدی کردم

752 بازدید | 71 پست

دوستم ازم خواست برای دوستش که بارداره و نزدیک زایمانشه پتوی نوزادی و سرهمی اینا ببافم ،(البته شغل من نیست برای نوزادی خواهر زاده ام بافته بودم خواهرم استوری کرده بود اینم دیده خوشش اومده ،پیام داد بعدمن برای دوست منم میبافی ) 

خلاصه پتوی نوزادی و سرهم و کلاه و پاپوش بافت (اگه بخ‌ایید عکس میزارم)

خلاصه سه هفته مهلت داد منم بافتم ،پیراشکی چای میوه و آجیل حاضر کردم زنگ زدم گفتم تموم شد بیا ببر اومد برد 

گفت سارا پول کاموا ها چقدر شد شماره بده بزنم(دستمزد گفتم نمیخوام یکبار ازم کاری خواستی )

هر کس نظری داره و فلسفه ای اگه با فلسفه و نظر شخصی من مخالفی تعارض نکن چون کم پیش میاد نظرمو عوض کنم زندگی خیلی چیزا یادم داد فهمیدم عشق فقط خداست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خلاصه رفت فرداش پیام داد شماره کارت و قیمت بگو 

منم نوشته دیروز هدیه آوردی دیگه بزار باشه دادی (باقلوا و چنتا مش و گیره خریده بود برای دخترم) 

گفت نه اون هدیه هست حسابش جدا 

منم باز تعارف زدم قابل تو رو نداره بزار بمونه 

نوشت ممنون زحمتت دادم 

دیگه نگفت بفرست تا شب 

منم خودم شب پیام دادم شماره دادم کفتم فلان قدر کاموا دونه ای فلان ،۱۲۰۰شده بود پول کاموا ها 

بعد یک ساعت نوشت میزنم باشه ممنون 

حامد میگه کار بدی مردی در عالم دوستی ۱۲۰۰چیه که

هر کس نظری داره و فلسفه ای اگه با فلسفه و نظر شخصی من مخالفی تعارض نکن چون کم پیش میاد نظرمو عوض کنم زندگی خیلی چیزا یادم داد فهمیدم عشق فقط خداست

خب

نوشتم پایین

حس می‌کنم بهش برخورده 

به نظرتون من مار بدی مردم 

۸کلاف خریدم ۱۵۰۰شد 

۶تاشو استفاده مردم پول ۶را گفتم

خلاصه رفت فرداش پیام داد شماره کارت و قیمت بگو منم نوشته دیروز هدیه آوردی دیگه بزار باشه دادی (باقلو ...

کار خوبی کردی

اتفاقا کار درست رو شما کردید. دوستتون هم با شخصیت هستن

اینجا نی نی سایته، اینجا بعضیا خرج روزانه شون، درامد ماهیانه خیلیامونه. اینجا حرف از بی عدالتی و ظلم علیه زنانه. اینجا نظرکرده زیاد داریم، اونایی که موکل دارن، حس ششم دارن، اونایی که خواب زیاد میبینن ولی نمیگن شب قبلش شام چی خوردن. اینجا نی نی سایته، جایی که از تنهایی بهش پناه میبریم، با هم حرف میزنیم، جر و بحث میکنیم، خیلیا اینجا زندگی میکنن، هویت دارن، دوستاشون اینجان. همه نوع ادمی هم اینجاست، کنکوری و غیر کنکوری و مجرد و متاهل و باردار و زائو و در شرف طلاق و طلاق گرفته و فیک و اصل و اصیل و فقیر و غنی. 🫂 ولی با هم مهربون باشیم ، چون شاید در دنیای واقعی، همه مان به همان چند کلمه ارامبخش نیاز داشته باشیم... الا بذکر الله تطمئن القلوب

اگه قبلا در حقتون کاری رو انجام داده یا خوبی کرده اشکالی نداره وگرنه بله سه هفته زحمت کشیدی دستمزدت ...

به خدا اون پتو ها را بزنید گوگل بالای یک تا سه تومن قیمت پتو هست 

حامد کیه

ﻭ ﺑﻪ ﺳﺒﺐ ﺩﺭﻭﻏﻲ ﻛﻪ ﺯﺑﺎﻧﺘﺎﻥ ﮔﻮﻳﺎﻱ ﺑﻪ ﺁﻥ ﺍﺳﺖ ، ﻧﮕﻮﻳﻴﺪ : ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﺍﺳﺖ ﻭ ﺍﻳﻦ ﺣﺮﺍم ، ﺗﺎ ﺑﻪ ﺩﺭﻭﻍ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺍﻓﺘﺮﺍ ﺑﺰﻧﻴﺪ [ ﻛﻪ ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﻭ ﺣﺮﺍم ﺣﻜﻢ ﺧﺪﺍﺳﺖ ] ; ﻣﺴﻠﻤﺎً ﻛﺴﺎﻧﻲ ﻛﻪ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺩﺭﻭﻍ ﻣﻰ  ﺑﻨﺪﻧﺪ ، ﺭﺳﺘﮕﺎﺭ ﻧﺨﻮﺍﻫﻨﺪ ﺷﺪ .(١١٦نحل)                              دوجمله از  #مالکوم_ایکس"اجازه ندهیم کسی که به ما ظلم می‌کند قواعد بازی را تعیین کند"."اگر نفهمید آمریکا در دنیا چکار می‌کند، نمی‌توانید بفهمید در کشور خود چکار باید بکنید".

حس می‌کنم بهش برخورده به نظرتون من مار بدی مردم ۸کلاف خریدم ۱۵۰۰شد ۶تاشو استفاده مردم پول ۶را گفتم

فقط پول کاموا هم گرفتی عزیزم

اجرت خودت و وقت سه هفته ات رو اصلا حساب نکردی

😘😘🥹

اینجا نی نی سایته، اینجا بعضیا خرج روزانه شون، درامد ماهیانه خیلیامونه. اینجا حرف از بی عدالتی و ظلم علیه زنانه. اینجا نظرکرده زیاد داریم، اونایی که موکل دارن، حس ششم دارن، اونایی که خواب زیاد میبینن ولی نمیگن شب قبلش شام چی خوردن. اینجا نی نی سایته، جایی که از تنهایی بهش پناه میبریم، با هم حرف میزنیم، جر و بحث میکنیم، خیلیا اینجا زندگی میکنن، هویت دارن، دوستاشون اینجان. همه نوع ادمی هم اینجاست، کنکوری و غیر کنکوری و مجرد و متاهل و باردار و زائو و در شرف طلاق و طلاق گرفته و فیک و اصل و اصیل و فقیر و غنی. 🫂 ولی با هم مهربون باشیم ، چون شاید در دنیای واقعی، همه مان به همان چند کلمه ارامبخش نیاز داشته باشیم... الا بذکر الله تطمئن القلوب