2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وقتی آدم نیت بدی نداره ،چرا باید الکی حساس شه

نیت های بد یواش یواش از پسش میاد تجربه شو داشتم که میگم.اول چند نفری میرن بعد یکیو گلچین میکنن یکی در میون لایی میدن و کم کم داستان شروع میشه...

عادی ؟شما یک بحث منطقی برات اینقدر سنگین اومده ؟پس چطور توقع داری همسرت باهات راحت باشه

شما آقا هستی و از جانب خودت به قضیه نگاه میکنی. اگه برعکسش اتفاق بیوفته، نمیتونی تحمل کنی. 

شما آقا هستی و از جانب خودت به قضیه نگاه میکنی. اگه برعکسش اتفاق بیوفته، نمیتونی تحمل کنی.

هر جور راحتی 

اتفاقا محیط کاری همسرم ،اداری هست ،همیشه هم صبحانه و گاها نهار تو اداره میخورن ،ولی هیچ وقت با همکار خانمش یک جا نمیشینه یا حتی بره رستوران ،یا حتی اونو به خونه ش برسونه 

اینارو خودش از روز مرگی هاش برام میگه و گرنه هردومون اعتماد کامل داریم

😐🤷🏻‍♀️
معلومه که ناراحت می‌شم چه دلیلی داره با زن خودش نره با همکارای زن دیگه بره

دقیقا منم به این دلیل ناراحت میشم. وگرنه این چیزا خیانت حساب نمیشه و قرار هم نیست اونجا اتفاق خاصی بیوفته. ولی همین که با خانومش نمیره، این بی احترامی به خانومشه. فکر کن مثلا چند نفر اقا و خانوم منو تنهایی یه جا دعوت کنن، خب من اگه تنها برم، بی احترامی به شوهرمه. چون توی اون جمع آقا وجود داره، همسرم هم حق داره بیاد و لذت ببره. نه اینکه تنها برم با آقایون بشینم.