2777
2789
می دونی چیه ،حیف وقتم که برای همچین آدم بی منطقی خرج کردم روز خوش

من چی گفتم که شدم بی منطق؟ منو انگار با کس دیگه ای اشتباه گرفتین. از اول کامنتها رو بخونین متوجه میشین. 

درضمن شما اول قبول کن آقا هستی، بعد نظر بده. دروغکی نگو زنم. خوب نیست این رفتارتون. 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دقیقا منم به این دلیل ناراحت میشم. وگرنه این چیزا خیانت حساب نمیشه و قرار هم نیست اونجا اتفاق خاصی ب ...

بدون دعوا و با خنده و شوخی همین حسو بگو به شوهرت 

متوجه‌اش کن وقتی دوست داشته باشه قطعا سری بعد رفتار شو عوض می‌کنه  

بدون دعوا و با خنده و شوخی همین حسو بگو به شوهرت متوجه‌اش کن وقتی دوست داشته باشه قطعا سری بعد رفتار ...

من مشکلم اینه که همسرم هیچوقت به حرفهای من توجه نمیکنه. من مثلا بهش میگم فلان موضوع برام خیلی مهمه، لطفا انجامش نده. میگه باشه. ولی فرداش میبینم انجامش داده. میگم چرا اینکارو کردی؟ میگه این یه چیز عادیه، تو روانی هستی که الکی گنده اش میکنی. میگم خب این از نظر تو چیزی نیست ولی برای من خیلی مهم بود. میگه نه تو فکرتو باید عوض کنی. هیچوقت به خط قرمزهای من احترام نمیذاره و کار خودشو میکنه. همین باعث میشه همش فکرم درگیر این باشه که الان کاری رو که دوس ندارمو انجام داد یا نه، بعد میشم شکاک

من مشکلم اینه که همسرم هیچوقت به حرفهای من توجه نمیکنه. من مثلا بهش میگم فلان موضوع برام خیلی مهمه، ...

رسما تو رو بی‌اهمیت حساب می‌کنه 

مشکل از تو نیست از رفتار خودشه چوب شو هم می‌خوره بعد 

حتما که از اول اینطور نبوده و همدیگه رو دوست داشتین شاید یجاهایی یه چیزهایی پیش اومده که باعث رنجش تون شده از هم و بطور نامحسوس بین تون سردی ایجاد کرده و نشونه هاشم اینجوری بروز کرده ولی قطعا می‌شه درست کرد این رابطه رو 

رسما تو رو بی‌اهمیت حساب می‌کنه مشکل از تو نیست از رفتار خودشه چوب شو هم می‌خوره بعد حتما که از اول ...

میدونی از اوله اول اینجوری بوده. مشکل از خانوادشه که بهش اهمیت ندادن هیچوقت. پدرش هم آدم دروغگو و خودمختاری هست و زنشو در جریان هیچ چیزی نمیذاره. مادرش هم بیسواده و خونه نشین. چندین ساله از خونه بیرون نرفته مادرش. الگوهای اشتباهی داره. واسه همین اینجوری شده. و من نمیتونم تغییر بدم شخصیتشو.عادت کرده خودمختار باشه و حرف منو بی اهمیت بدونه. نه تنها حرف من، حرف هیچکسو مهم نمیدونه. فقط خودشو قبول داره و فکر میکنه هرکاری میکنه، درسته. و من هر فکر و نظری دارم، از نظرش بی اهمیت و چرته. همین رفتاراش باعث میشه دائم فکر و خیال کنم و نگران باشم و حس ناامنی کنم. انگار هر لحظه منتظرم اتفاقی که خوشم نمیاد، سرم بیاره.