2777
2789
عنوان

خواهر شوهرم مث دیوونه ها میخنده

205 بازدید | 19 پست

برادر شوهرم پولداره و زن داره و زنش بچه سومش باردار شده 

خواهر شوهرم هم ازدواج کرده با پسری که پدر پولدار داره اما خودش بی عرضه س یعنی درامد شون کارت یارانه اس فقط 

حالا این خواهر شوهرم بچه دار نمیشه 

هرکی هم میبینه میگه خودم بچه نمیخوام یا مثلا اگه قراره مث بچه های داداشم بیارم الهی گیرم نیاد 

تو مراسم دعایی بودیم گفت برا سلامتی بچه سوم داداشم صلوات مث دیووونه ها میخندید میگفت جلوگیری بلد نیستین

از اول تا اخر انگار از هرس اش میخندید 

گول خورد فک کرد پدرشوهر خودش پولداره خبریه درصورتی یه هزاری به اینا نمیده درامد شون همون یارانه شونه 

سلام لطفا و خواهشا از توهین بپرهیزید فضا مجازی است اما دلها واقعی است میشکند

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من نمیدونم این تاپیکا واسه چیه دقیقا الان باید تحلیل کنیم رفتار خواهر شوهرتون رو ؟

اره عزیزم دلیل این خنده ها برام سواله 

خا

هرچی دم دستشه پرتاب میکنه تو صورت بقیه و از ته دل میخنده 

مث دیوونه ها اخرین بار عروسک قورباغه بچه منو تو صورت پدرش پرتاب کرد

حالا بچه نمیاره دوست نداره همه بفهمن نازاستدلیل نمیشه برا همه توضیح داد اونم تو دلش هزارتا غمتو بهش ...

اخه ما اصن حرف نمیزنیم خودش اصرار داره که من نمیخوام 

میگه اگه قرار باشه مث بچه های تو بشه اصن هیچوقت نشم 

منم گفتم هرکی نمیخواد الهی گیرش نیاد 

چه حرف زشتی زده

یعنی چی بلد نیستن ج ل و گیری

خدایا تورا سپاس برای دنیای زیبایی که برایم ساخته ای🌱/ شکرگزاری و مدیتیشن با استاد حسین اُرا🧎‍♀️/ یه مینوزی که عاشق گربه🐈 و نجومه🌠/ روژای امروز با روژای سال قبل خیلی فرق کرده، درک میکنم توی این یک سالی که گذشت به اندازه ده سال پخته تر شدم و صبور/ راستی سن یه خانوم رو نمی‌پرسن یه خانوم همیشه توی مرز ۳۰ سالگی زندگی میکنه 🧚‍♀️ARMY

ممنون که اطلاع رسانی کردی😐

عزیزم خنده هاش طبیعیه؟؟؟

مثلا همه جا جار میزنه فلانی حامله س و از ته دل میخنده